anonim
samsun'da gezilecek yer olarak amisos, baruthane, piazza dışında birkaç yer önerebilir misiniz

Yorumlar

blackimpala
sinop'a git ya güzelmiş ben gidemedim vaktim olmadı sen git 😂
deepred
sinopta gezdiririm @blackimpala
minyonerkek
denizi seviyorsan körfezde kayalıklara git. atakum sahili gezmişsindir zaten. çarşambaya gidip köftesini yiyebilirsin. termeye gidip pidesini yiyebilirsin. blackimpala nın dediği gibi sinop'a gidebilirsin. erfelek şelalerine gidebilirsin. ünye tarafına gidebilirsin. en önemlisi çakallıya gidip menemen yiyebilirsin. birde top tepe denilen yer var belediye evlerinin üstünde. ulaşımı nasıl yaparsın bilmiyorum ama orası güzel. bana sorarsan hava soğudu evden dışarı çıkma. mayısı bekle :)
artemis
veciyii ne alaka ya hey allahim sjdhdks
mrmuhendis
lovelent, yeşilyurt, bulvar avm
akortsuzdusunceler
saydıklarına atakum sahil yolu birde oturup çay iç bitti zaten samsun
siyahinci
cakirlar korusu,19 mayisdaki sahil,bulvar avm,mecidiye,ciftlik,bati park,rus pazari,atakum sahil,cobanli iskelesi, ve eger araban varsa ki benim en sevdigim seydir ankara yoluna dogru gozunu kestirdigin yere kadsr gitmek,havasi ve o daglik agaclik alanlar insana gercekten huzur veriyor :))
makineciyarim
@anonim_bayan vezirkoprudekı sahınaya kanyonu'na gıdebılırsın. ayrıca pıde ıcın bafra yolu uzerınde pıdecı turan ustayı onerırım. gerçekten mangal keyfı ıstıyorsan gumushane tarafında zıgana dagının yukarılarına dogru (baya daga çıkıyorsun) bır mangal sucuk yerı var. etlerı ve sucukları tamamen dogal. kesınlıkle tavsıye ederım. kavak tarafında tirit'ı öneriyorlardı ama denemedim. onun dışında geri kalan yerler klasiktir. yamaç parasutu yapmak ıstıyorsanda omü'nun havacılık kulubuyle ıletişime geçebilirsin. birde şelale var demişlerdi ama bulamadım ben. bulursan haber edersin benide :)
anonim
pide için engiz de bafra yolu üzerinde alış pide tavsiyemdir,künefe içinde atakentte keyf-i künefe neyse konumuz bu değil :) vezirköprü kanyonları,samsun1 gemisiyle deniz turu,bafra kuş cenneti,çarşambada sanırım birde şelale var diyorlardı bunları tavsiye edebilirim
coolboy
sinop'tayim kucuk ama guzel bir sehir