Guvenvermiyordemissin
geçen gün üç arkadaş mühendislik fakültesi önündeki durakta r11 bekliyorduk.sabahtan akşama derse girmekten canımız çıkmıştı.biri dolmuşla gidelim diyordu öteki e1 binelim diyordu bense r11i bekleyin gelecek hissediyorum diyordum.uzun süren bir bekleyişin ardından gele gele kız yurdu otobüsü geldi.binsekmilan diye birbirimize baktıktan sonra binmeye karar verdik.birinci kapıdan bineceğimizi düşünürken birden kendimizi en arka kapıda buluverdik çünkü kızlar bizden önce davranmış ve pek yer bırakmamışlardı.en arka kapıdan binmiştik.tam eve gidiyoruz diye seviniyorduk ki iki kız kapının önünde beliriverdi ve birisi siz kız yurdunamı gidiyorsunuz demesinmi.muavin ve bizden başka erkeğin bulunmadığı otobüste bir kahkaha tufanıki size anlatamam.hem otobüstekiler kahkaha atıyor hem duraktakiler.İstemeyerekte olsa inmek zorunda kaldık.sonra ne mi oldu r11geldi.

Yorumlar

XX
XX @XX
7 yıl
neyse ki mutlu sonla bitmiş hadi yine iyisiniz 😁😁
anonim
o an ben de ordaydim ve yuzunuzdeki ifadeler cok komikti hepiniz soktaydiniz jsjshdhdh o ani unutamiyorum ndjsjdhdj
makineciyarim
@guvenvermiyordemissin hazır bu konuyu açtığın için bende bir comment bırakmak ıstıyorum. ezdirme kardesım kendını bır dahakı sefere. uzgunum ama saat 17.00'a kadar saat bası uc adet otobusun kız yurduna cıkdıgı bır zamandayız ki ders çıkıs saatlerıne göre gayet makul. İlk seneler gibi değil. artık su r11 kız yurdu bir tek sıze tahsıs edilmiş gibi davranmayın. bu ring halka acıktır ve herkes faydalanabilır.
gizemli
okurken çok eğlendim 😁😁😁 tşk.
kelebekler
merak etme bak ben gülmedım
anonim
@makineciyarim o kadar bencilce düşünüyorsun ki o ring saat başı geliyor ve kızlar yukarda o ringi bekliyor he dolmuşa binemiyor musunuz diyeceksin yukarı dolmuşta çok nadir uğruyor ve yağmurda koşa koşa derse yetişmeye çalıştım çoğu defa. bu kız yurdu ile olan derdiniz nedir arkadaşım peşine zaten kampüs geliyor ölmezsin yani.