anonim
lgbt insanlara biraz daha iyi davranın ve öyle bön bön bakmayın lütfen bu kadar zor olmamalı

Yorumlar

bylazim
şakamisin lan?
matricariachamomilla
kardeş ben gözlüksüz öyle bakıyorum yanlış anlaşılmasın
coktahsilli
yok öyle bi dünya. bön bön bakarım ben saygı duysunlar
mutlulugummm
müslüman bir ülkede yaşıyoruz ne bekliyosun tebrik mi
anonim
@universitesiz kim verdi sana bu görevi?önce heterolar olarak kendiniz ayrılın yanlış yoldan.sevgililerinizle orda burda yapmadığınız iğrençlik yok.ülkedeki kürtaj oranı tavan yapmış,çoğu insanın yasak aşklarını geçtim gayrimeşru çocuğu var.aynı evde dost hayatı yaşayanlara deyinmiyorum bile.sen de tüm bu heteroların yanlışlarını geçtin lgbt lilere doğru yolu göstermeye çalıştın demek.önce gözünüzün önündeki alışılagelmiş yanlışlarınızı düzeltin siz ya da ben bu yanlışları yapmadım diyorsan yanlış yapan heteroları yola sok.ayrıca aşkın cinsiyeti yoktur.kimsenin sevdiği insanın sahip olduğu vücut başkasını ilgilendirmez,yatak odasının ilgilendirmediği gibi.allah la kul arasında.müdahale etmeyin iki dk kendi hayatınıza bakın bi zahmet.
anonim
bak tahsili de cokmuş arkadaşın ama öküz olmak tahsil dinlemiyor işte.
heracles
lan neyine saygi duyayim lezler yuzunden sevgili bulamiyoruz lan.
gidin gizli gizli yasayin
limos
lgbt ne demek 😕😕😕
anonim
@universitesiz hayirdir vahiy mi aldin allahtan onlari yollarindan döndur diye yada inandigin dinde senin gibi düşünmeyenlere mudahale etme hakki mi var.günahsa ona gunah sanane?
Tubidyy
bizlerden lgbt'lere saygı duymamız isteniyorda burda kendi görüşünü söyleyenlere neden saygı duymuyorsunuz? bön bön bakılsın istemiyorsunuz ve heterolar şöyle böyle diyorsunuz da size bön bön bakılıyorsa eleştiediklerinizi sizler yapıyorsunuz ozaman. sizde yapmayın ki biz de bön bön bakmayalım kardeşim. allah ile kul arasındaysa öyle kalsın gözümüze sokmayın.
coktahsilli
ulan ister bön bön bakarım ister iğrenerek bakarım niye saygı duymuyosun. madem okadar rahatlar umursamasınlar nasıl baktığımı. bana göre saçma hiç akıllı bi yanı yok. sadece kendini toplumda farklı göstererek ilgiyi üstüne çekmenin bi yolu. o medeni bi şekilde tercihini yaşıyosa ben de ona zarar vermeden bakışlarımla yadırgayabilirim. o benim çoluğumun çocuğumun kardeşimin gözünün önünde benim ahlaki değerlerime ters hareketler yapıyosa ben de bakışlarımla da sözlerimle de onun yanlış olduğunu söylerim. sen çık lgbt eyleminde sokakta oranı buranı aç seviş yiyiş ben de "aaaa ne kadar çağdaş insanlar bunlar bundan sonra bunlara çok saygı duymalıyım" dym. şimdi çıkıp da kızlı erkekli sevişince sıkıntı yok mu diye bok atmaya çalışmayın o da sıkıntı. sevişen evinde sevişsin yaptığı allahla kul arasında kalsın. ben işin içine girersem bön bön bakarım.
anonim
"ya da ben bu yanlışları yapmadım diyorsan yanlış yapan heteroları yola sok."diye bir cümle kullanmışım ben orada yani sen de kesin öylesin gibi bir ifade kullanmadım. okuduğunu anla da önce. @universitesiz kimsenin kimsenin gözüne birşey soktuğu yok.türkiye hatta samsun şartlarında en fazla ne yapmış olabilir arkadaş.eminim ki bir takım heterolar gibi parkları,sahilleri işgal etmemiştir.tarzından dolayı ya da feminen davranıyorsa ondan dolayı bakmışlardır haliyle arkadaş da rahatsız olmuştur.ayrıca heterolar şöyle böyle diyoruz(birtakım heterolar) çünkü söz konusu heterolar kendi her türlü hayatını yaşar,toplumun göz zevkini düşünmez her yerde istediğini yapar(topluma açık alanlarda bile) ama söz konusu lgbt li bireyler olunca mangalda kül bırakmaz.sizler gibi onlar da hayata bir kere geliyorlar onun bunun için neden olmadığı birini oynasın.düşüncelerinizden dolayı hayatından taviz verdiği heterolar olarak lgbt li bireylere bir hayat daha verebilecek misiniz?
anonim
medeniyet bununla olcaksa kalsin çağın gerisini tercih ederim gidip tedavisini olsunlar be bizene hormonlarini ayartsin bide bunlar cikti ..
anonim
çağın gerisini tercih edemezsin çünkü şuan çağın gerisindesin zaten.ne kadar bencil insanlarsınız ya inanamıyorum.sizin başınıza gelmemiş olabilir çoluk çocuğunuzun başına gelmeyeceğini nerden biliyorsunuz.haşa allah la anlaşmanız mi var da bu kadar büyük ve kesin konuşuyorsunuz.İlgi çekmek için ne demek ya.hangi insan dışlanmaktan,iğrenç bakışlara maruz kalmaktan zevk alır.tedavi olsun diyen şahıs,fikrinden önce bilgin olsun.araştır biraz,gel öyle bencillik yap buralarda.sadece doğuştan gelen birşey değil.bireyin geçmişinde yaşadığı taciz,tecavüz gibi bir takım şeyler de bunda etkili.tecavüz demişken daha geçen de 'ırmak bebek' hepimizin yüreğini yaktı.şimdi o hetero bir erkek olarak öyle bir şerefsizlik yaptı diye tüm hetero erkek bireyler sapık,şerefsiz mi oldu?tabi ki hayır.lgbt eylemlerinde aşırı davranan,milletin göz zevkini bozan tipler için de aynı şey geçerli.onlar bu şekil davrandı diye tüm lgbt li bireyleri aynı kefeye koymak haksızlık.
anonim
@universitesiz anonim bayanın da dediği gibi fikrinden önce bilgin olsun. İnternet elinin altında araştır biraz sonra konuş.lut kavmin dekiler kendi hanımlarına dokunmayan adamlar.kendi aralarında bunu alışkanlık yapıyorlar cinsel ihtiyaçlarını karşılıyorlar peygamberi de zorluyorlar ve haliyle lanetleniyorlar.onlar eşcinsel değil sapık.günümüzde evli olan adamların kuytu köşede oğlanlara da yanaşması gibi düşün.
database
bende muhattap olmamayı tercih ediyorım böm bön değil dik dik bakıyorum. delikanlı olun demiyoruz eğer erkeğe yöneliyorsan önündekini kestir kadınsan ve kadına yöneliyosan da rüzgar erkoçlar. beğenmedim mi, bak dalgana o zaman öne çıkma çabası gösterip her ortamda saygı bekleme. hem ayranım dökümesin hem... aaa pardon aradığınız şey zaten o.
anonim
@database madem o kadar delikanlısın git bülent ersoy a dik dik bak yiyosa.klavye delikanlılığı yapmayın burda.zinaya karşı olan insanlar da sana dik dik baksın o zaman.muhatap da olmasınlar saygı da göstermesinler.tabi ki bunu sadece burda belirtmiştin gerçek hayatında da bu kadar cesur musun.ailene söyleyebilecek kadar.boşversene anca bakarsınız zaten.bülent ersoy a kadar 'önünü kestir' dediklerinize de gücünüz yetmez.