hayatbeninedenyoruyosun
itiraf etmem gerekir ki,dedem öldükten sonra sanirim ben cok degistim.artik yapmaktan asiri zevk aldigim tek sey behzat c izlemek.en ufak biseye duygulaniyorum o zamandan beri.ellerimi 3 kere yikiyorum.memleketteki evime girmeden once bahcede oturup agliyorum.dedemi tanisaydiniz keske.cok guzel bir insandi.

Yorumlar

doudou
başın saolsun canım... benim de büyükbabam vefat etse, ki düşüncesi bile gözümden yaş gelmesine neden oluyo, kendime gelmem uzun zamanımı alır... arada aklıma ilerde birgün öleceği geliyo, hünkür hünkür ağlıyorum. o olmazsa zaten kendimi kaybederim gibi... dikkatli ol bak eminim deden böyle olmasıni istemezdi...
kizilsakal
allah rahmet eylesin #hayatbeninedenyoruyosun unutma hayat devam ediyor kimi dedesini hic gormedi kimi anne babasini kaybetti ama unutma hayat devam ediyor
yolyordam
annanem ve kardesini cok severdim bir sure once onlari ard arda kaybettik. o zamandan beri ben de yasamaktan bir gram zevk almiyorum. yalniz degilsin olayin gidisati bu. seni daha fazla uzmek istemesem de bundan sonra pek mutlu biri olarak devam ettirecegin bi hayatin olmucak. biz de buna olgunluk diyoruz zaten.
themuallim
ben hiç tanımadım, ben doğduktan 1 ay sonra vefat etmiş ve o gün annemin doğum günü. ama tanıyan herkes çok severmiş, keşke bana da tanışmak nasip olsaydı ama bazen olmuyor işte😊 başın sağolsun bu arada..
dakoh
dedelerimin ikisi de hiç sevmediler beni. birini seneler önce kaybettik, diğeri hala hayatta. ama yakın zamanda anneannem ellerimde öldü benim, o acıyı anlayabilirim... bir ölüme şahit olmak insanı buzlu cama dönüştürüyor. ne öyle ne böyle, muğlak biri oluyorsun ..
Nur
o bende de var mekanları cennet olsun allah rahmet eylesin 😢