sana0sarilmak0istiyorum
bazı insanlar vardır..İçindeki düşünceyi asla paylaşmazlar,.aileyle arkadaşla veya başka bişeyle yani kısaca hayatla ilgili kızdığı bir şeyi söylemezler,üzüldüğü bir şeyi saklarlar.herhangi bir olay karşısında hayal kırıklığına uğramışsa paylaşmazlar.İçine saklar,her şeyi içine saklarlar.yapayalnız ruhlar olurlar.
niye her türlü düşünceyi dürüstçe paylaşmayız ? belkide insanların mutsuzluk sebebi budur ?

bunun çözümüne cem seymen bir programında kısaca değinmişti. @artemis in yazılarını görünce aklıma geliyor böyle şeyler.açıyor izliyorum :) eyv @artemis :)

the script-the man who can't be moved

Yorumlar

artemis
bu şarkıyı çok seviyorum biliyor musun? yazında bana yer verdiğin çok teşekkür ederim kalbin kadar temiz bir sayfayı bana ayırdığın için ahahsjshsj tamam tamam.ya ben mesela acımı asla belli etmem.şurda yerde kıvranayım yine de söylemem.bazen dolduğum zamanlar oluyor ama o zaman da köpek gibi ağlıyorum resmen cümle alem böyle bi ağlayış görmemiştir.hıçkıra hıçkıra,sonra da "iyiyim yhaaa tmm bişiyim yoq" diyorum.çabuk toparlanırım.bak bununla ilgili bir yazı paylaşacaktım buraya yazayım onu.mesela banka hesabında 86 bin 400 tl var.bir hacker hesabina bir şekilde girip 10 tl çalıyor senden.peki kalan 86 bin 390 tl'ni bu hırsızı yakalamak için harcar mıydın?? aynı bunun gibi bize armağan edilen gün içinde 86 bin 400 saniye var.biri gelip canımızı sıktı diye 86.390 saniyeyi bunun için harcamamalıyız değil mi :) bu arada bence içime atmaktan kilo almaya başladım.amaaan onlar kim ki anasını satmişko yani banane ne üzülcem onlar üzülsün hagsjjsjlsdj