aesthetic94
evet burdan okulumuzun tüm kızlarına sesleniyorum gösteriş budalası olmaktan vazgeçin. İki fazla beğeni alacağım diyerek instagramla kafayı yemeyin. size mesaj atan kişi sayısını skor olarak görüp çetelesini tutmayın. tek aktivitesi yürümek olan kızlar olarak taytın rahatlığını bahane ederek tayt giymeyin. streç filme sarılmış antrikot gibi dolaşmayın. diyeceklerim bu kadar.

Yorumlar

bsk
bsk @bsk
7 yıl
kimin ne giyeceği sizi nasıl ilgilendirebiliyor ya? ne cürretle? bir de fikir belirtseniz yine eyvallah diyeceğim ama siz emir cümleleriyle konuşuyorsunuz. isterse 150 kilo olsun bir kadın tayt giymek istiyorsa giyer. bu hiç kimseyi ilgilendirmez. görüntüden rahatsız olduysanız bakmayın. hiçbir kadın sizin istediğiniz gibi giyinmek zorunda değil. üslubunuz iğrenç. estetik kaygınız midemi bulandırıyor. diyeceklerim bu kadar.
kizilsakal
bitis efso olmus hani :)
Дан БилзЭрхан
tayt muhabbeti dışındakilere fazlasıyla katılıyorum dostum 👍🏻
matricariachamomilla
bende tayt muhabbetine çok katılmıyorum, kız olduğum halde tayt kavgasına girersem çıkmayacağımı biliyorum çünkü.
anonim
tayt giymek nedir ya az edepli olun bütün mallariniz meydan da. bu şekilde nasıl rahat edebiliyorsunuz ,
anonim
sanane ozaman sende o yarım kalan beynini al ve çöpe at insanlığa hayrın dokunsun
anonim
siz insanların giydiği taytı düzeltemeye çalışacağınıza kalbinizi düzeltin bence edepsizlik tayt ile ölçülecek bir şey değildir ve buna siz karar veremezsiniz.
anonim
aynen katılıyorum tamamına.biz çocukken bile eteğin altına giyerdik taytı .ha külotlu çorapla çıkmışsn ha taytla hiçbir farkı yok.herşey ortada
anonim
bak sana bir tio vereym aynı satırlardla aynı şeyi anlat ama edepli giyinin yerine.çok banel ,özensiz görünüyorsunuz falan okula taytla gelmeyin flan de öyle bak bir de tepkilerle.edep deyince dokunuyor bazı insanlarımıza.
redssun
tümü diyemezsin
anonim
taytın görünümüne veya kadının kilosuna laf etmedim sorun sadece çıplaklığın rengini değiştiren şeyi giyip avel avel dolaşmanız. kimseye emir falan vermiyorum eğer evlenilecek erkek istiyorsanız tavsiyelerime uyun sizi sevdiğini iddia eden kişi sizi kullanır ve elbet birgun tekmeyi vurur yada sizi değiştirmeye çalışır onu giyme bunu giyme diyerek. çünkü evlenilecek kız taytla dolaşmaz birçok erkeğin nazarında bu böyledir.
lollol
gözünde tesettüru olmayan erkek kadını suçluyor bedeninde tesettür olmayan kadın ise erkeğe ahlaksız diyor oysa allah karşı cinsi değil kendini koru diyor