despistaos
doğru insan var mıdır? daha önce kimseyi sevmeyen bir insan daha sonra tanıdığı kişileri sevip sevmediğini nasıl anlayabilir? aşk gerçekten var mıdır yoksa insanların sadece kendilerini başka insanlara adama eğilimi midir? hayat her şeye tek başına karşı koymak için çok ağırdır bence ve bu ağır yükü kimse tek başına omuzlamak istemez. bu yüzden hayat karşısında ezilmemek için iki olmak gerekir. hayatımıza alacağımız insanı nerden bulabiliriz peki? belki çoktan bulmuşuzdur. belki çoktan kaybetmişizdir. ama ne olursa olsun o'nun olduğuna inanın. ben inanıyorum en azından. şimdi nerde ne yapar bilmiyorum ama o var.
sevgisiz ilişkiler yaşamış olabilirsiniz. belki sen belki o belki de ikiziniz birden sevmemiş olabilirsiniz. korkmayın. her ilişkide o'na biraz daha yaklaşıyorsunuz. zaten her ilişki o'na karşı nasıl davranacağınızı neleri yapıp nelerden kaçınmanız gerektiğini öğrenmek için değil midir? sabredin. insanlara şans verin. daha da önemlisi gitmek isteyene dur demeyin. zaten o olsa gitmezdi.

Yorumlar

flu
flu @flu
7 yıl
daha önce hic sevmeyen sevmeye başladiginda duygularında farkliligi anlar once belki sevgi olarak tanimlamaz ilk basta ama anlar sonunda aşka gelecek olursak bilmiyorum ama yok diyerek de inkar edemiyorum olmasini umut ediyorum ki yasayabileyim merak ediyorum açıkçası ama sonu kötü olcaksa merak olarak kalsın. hayatin yükü tek basina insana agir gelir tabi de o yükü paylaşabilecek o kişi var mıdır herkes için ben benim icin yoktur diye düşünüyorum nedensizce sizin kadar umutlu degilim herhalde bazen de varsa kim nerde ne yapiyor nasil bir hayati var ya da hic beni bu sekilde düşündü mü diye düşüncelere dalarim sonra ne saçmalıyorsun flu derim kendi kendime