anonimum
keşke yalnızlığı bu kadar sevmeseydim. vazgeçemiyorum. vazgeçirmek isteyenlerden kaçıyorum. ve sanırım delirdim.

Yorumlar

mahfazakarr
bişey sorcam.acaba neden yalnızlık hoşuna gidiyor.bunu kendine hiç sordun mu.ben hep sorarım çünkü
anonimum
sordum sanırım sahte insanlara kalabalığa katlanamamaktan.. bu yüzden yalnızlığı seviyorum, seviyoruz.
anonim
al benden de o kadar hoşlandığım kişi biye olsa yalnızlığımdan vazgeçirmeye çalışan kişi kaçıyorum :( çözüm bulursan banada söylee
mahfazakarr
sebeb bu ise hassas bir ruha sahipsin demektir.daha kötüsü ne biliyor musun. kalabalıklar içinde yalnız kalmaktır.benim kisi bu türden bir yalnızlık.
anonimum
@mahfazakarr evet o da var. İlla sevgili olmak yönünden bakmamak lazım. herkes bir biriyle konuşurken köşede kitap okuyan biri varsa o bendirim.. ve benim gibiler.. çünkü sahte tavırlara ciddi anlamda katlanamıyorum. ve tabiki o cıvık ilişkiler öğğk geldi. yani velhasıl kelam yalnızlığımla mutluyum diyemiycem ama barışık olmaya devam edicem.
anonimum
@anonim_bayan seviyosan git konuş bence yalnış anlamışsın sen beni
mahfazakarr
kitap okuyorsan insanlarla bi süre sonra anlaşamamaya başlarsın.çünkü perde kalkar ve sen meselelerin iç yüzünü görmeye başlarsın.başlarda sinir olursun herşeye.ama bunu aşarsın. ileri de yalnızlık bitmez ama hafifler.gerçekleri yaşamaya başlarsın,ki en güzeli de bu. ama bazı şeyleri aşamazsan bittin.benden söylemesi 😀
anonimum
@mahfazakarr bak öyle bişey oluyoki yaklaşık 4-5 senedir okuyorum, bu böyle. okuduğum kitaplarda o kadar farklı karaktere sahip insan hayatları okudum ki, gerçek hayattada öyle insanlara rastlayınca haa bu bunu yapabilir ben tedbirimi alayım diye diye uzaklaştım çoğu kişiden. ha yine olsa yaparmıyım evet yaparım. resmen insan sarrafı oldum beni iyi anlamışsın..
soulless
@ruhsuzum tam benim kafadansın,nick uyumu bundan sanırım :d fakat yalnızlığı sevdiğin için herkese mesafe koymamanı öneririm bir zamandan sonra katlanılmaz oluyo.