anonim
bazı insanları gerçekten anlayamıyorum.birisi gelip duygularını açıyor birisine yok seviyorum,ölüyorum,bitiyorum modunda sonra yüz bulamayınca daldan dala...ne çeşit bi samimiyetsizliktir bu.gerçekten saf duygularla seven bir insan sevdiği için çabalar ama ben etrafımda gönül eğlendirmek için yanaşan insanlardan farklı bi tip göremiyorum.siz neler düşünüyorsunuz bu konuda?

Yorumlar

anonim
o insanlar daha önceki tecrübelerine dayanarak yüz vermeyenin peşinden koşmak istemiyor. çünkü bu sadece karşı tarafın egosunu tatmin eder.
anonim
haklısın ama sevdiğin biri günübirlik olarak nasıl değişebilir ki?
anonim
farkli amaçlar doğrultusunda degisir. sevgi degildir yani o.
anonim
günlük düşünseydi zaten yanina gelip acilmazdi.biraz daha tepkili yaklasmasaniz insanlara cabalamak icin ümitleri olur. tipe gore degilde biraz size gelebilme cesaretine deger verseniz ve kırmasanız sizin için çabalayabiliriz erkekler olarak.
anonim
onun daldan dala atlamasının sebebi senin mantıksızca yaptığın kendini beğenmişlikler ego tatmin etme çabaları yüz vermemeler yada ne bilim görmemeler görüpte görmemezden gelmelerin olmasın acaba öyle mi bi düşün sonra tekrar tartışırız
anonim
kendim için söyleyeyim..bana gelip duygularını açan bir insanı reddedeceksem bile bunu kırmadan yapmaya çalışırım.tepkili olmam öyle..tipe göre de yargılamıyorum kimseyi eğer aklı başında kişiliği de düzgünse tip benim için ikinci planda geliyor.
yolyordam
kizim 7 senedir ayni kizi seviyoruz bak bakiyim elde avucta ne var, omrum tukendi be sirf siz erkekler soyle erkekler boyle demeyesiniz diye. helal olsun kardeslerim aynen devam siz daldan dala gezin cunku gezmeyenin hali hic iyi degil.