anonim
bir beğenisi kalmış facebookta hepsini geri almıştı bir sebepten dolayı. fark etmemiş sanırım atlamış. aradan zaman geçti bir isteğe bakarken bildirimlerde gördüm. aylar sonra fotoğrafını gördüm. zihnimden gitti sanıyordum yüzü, gülüşü. cız etti içim. gözlerim doldu ama öfkeden. videoyu silmek istedim nedense onu da yapmadım. duruyor öyle. allah tan diyorum numarası yok hafızamda. unutmuşum çok şükür. yoksa ben bir aptallık yapıp sırf sinirimi kusmak için bir şeyler yazabilirdim. ve sonradan tabii ki muhattap olduğum için pişman olur kendime kızardım. bir de biriyle görürüm inşallah da tamamen bitiririm kalbimde. böyle hem nefret hem sevgi ağır geliyor artık. en saçma ruh hali bence. eğer öyle olmayacaksa da zaten hiç görmeyeyim. vize zamanı geldi aklıma nasıl bir şeydir bu. hooofff!

Yorumlar

anonim
6 sene önce ayrıldık 5 senedir de aynı kızla çıkıyor. zaman zamam stalkladığım doğrudur ama tamamen aynı duygular içindeyz kardeşim yazıyı okudum döndüm sosyal medya hesaolarına bidaha baktım hala aynı kızla çkkıyor allah mesut etsin diyorum ama çok üzülüyorum bee
anonim
birini görürsem ben en azından aklımdan gideceğini düşünüyorum. ben nefret etmeye proglamladım kendimi o yüzden bakmıyorum ama bir anlık görünce ne olursa olsun insan bir garip oluyor. keşke bir kız olsaydı yanında dedim allah için şimdi yalan söylemeyim. üzülürdüm belki ama şu halimden daha net bir hale kavuşurdum. allah mesut etsin der ben de yoluma bakardım. şimdi de öyle de dediğim gibi daha net olurdum. hayırlısı neyse o olsun anonim en güzeli bunu söylemek. senin için de benim için de..