anonim
girmiycem omudedikoduyaaa diye yasamın ordaki basket sahasinda bagıran bacak boyum kadar olan kız böyle tavırlarla seni kim naapsın.

Yorumlar

enguzelmevsimim
e ne olmus bagirmissa? neden bagirdigini biliyor musun sen onun?
anonim
'girmeycem omudedikoduyaaa' diye yasamin ordaki basket sahasinda bagiran bacak boyun kadar olan kizin yanindakiydim ben o arkadasin ses ayarlarında bozukluk var malesef kendi aramızda konuşurken duymayan kalmayabiliyor ama bugünden itibaren bagirmamak için ders almayı düşünüyor kendisi bugün sesimizle verdigimiz rahatsızlıktan dolayi özür diliyoruz utanç içindeyiz
anonim
biz öylesine yazdık bunu kimseyi kirmak degildi niyetimiz daha çok omudedikoduya girmiycem dedigi içindi. kimseyi kirmak ve üzmek icin yazmadik.
anonim
o kızın arkadaşlarından biri de benim evet biraz yüksek sesli biridir ama bağırmakta haklıydık 😄😄 uzemde çıkacak sorular diye çalıştığımız şeyler konumuz bile değildi ellerine sağlık emek verip hazırlamışlar ama daha sonraki konulardı onlar.. tabi bizde hayal kırıklığına uğradık onu konuşuyoduk 😄😄 biraz sesli olduğumuzun farkındaydık verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın 😄😄 (bu arada bu ne böyle kızın arkadaşalrı dizilmiş demeyin onun hesabı yok biz müdahale edelim bi özür dileyelim dedik ve zaten oda böyle şeylere alınacak biri değil gördüğünden beri gülüyo adam haklı diyo 😄😄)