azeriboy
yine vizelerden sonra eve gidemeyen biri olarak sokak lambasını seyrederek samsunun soğunu içime çekiyorum.ben bu gece sevgilisinden ayrılmış çoçuğun hüznüyüm uzun yazılmış hikayeyim hiç dikkat edilmeyen veya annenin kızından ayrılırken akıtdığı iki damla gözyaşıyım.anlayacağınız bu gece duygusallığın dibine vurmuş bir yabancıyım çok uzaklardan gelen.değer verip okuduğunuz için minnet yüklü bir çocuğum.

Yorumlar

kulakagrisi
ben bu gece kulak ağrısıyım demeyi unutmuşun?
omudeyalnizkiz
kıyamam ben hep yabancıyım tekım
anonim
ben de gidemedim dert ortağım
azeriboy
olsun be anonim bayan üzülme.tek olmak iyidir @omudeyalnizkiz
omudeyalnizkiz
ben gitdim ama samsunda arkadasim yokdıyı
omudeyalnizkiz
ben malesef yalnizli sevmiyorum
azeriboy
@omudeyalnizkiz dert etme boşver arkadaşı
omudeyalnizkiz
keske dedin gibi olsa ama ben yabancıyım kampüsde omude yapa yalniz
anonim
seni tanımıyorum arkadaşım arada girip okurken ismine rastlıyorum adını bildiğim hesaplardan birisin sanırım bu yüzden yazdıkların kafama takıldı. okudum bir şeyler yazasım geldi vazgeçtim geldi vazgeçtim ama şu an yazıyorum. öncelikle soğukta oturmak iyidir mutsuzken kendine getirir ama sen şu an umarım hala dışarda değilsindir çünkü malum samsun bu saatte ziyadesiyle soğuktur. dışarda isen de sıcak bir yere git hemen genç bak duygusallığın üstüne bir de hasta olma ;)
belki özlem belki daha derin şeyler seni şu an üzen ama umarım en kısa sürede yeniden iyi hissedersin. ayrıca sen yabancı değilsin seni tanımıyorum dediğim gibi ama sana yazarken yabancı hissetmiyorum mesela sen de hissetme.
bu gece sonlanmadan sen insallah öyle iyi hissetki sanki; en sevdiği kitabı eline alan, en sevdiği müziği dinleyen, en güzel hayallerini kuran, kendisi için en özel şiiri okuyan, bütün umutları yüreğinde huzuru toplayan ve en mutlu hissettirecek rüyayı gören bir kişi kadar iyi hisset ve iyi uyuyup sabah da gülümseyerek uyan umarım.
okuduğun için minnettarım. selametle.
pckurdu
okurken için acıdı gece gece be..
azeriboy
@sessizkadin @pckurdu ya o kadar abartilacak bir derdim yok gece olunca çoğu zaman böyleyim :).bir şeyleri dert etmek nedense rahatlatıyor beni.
anonim bayan yazdıkların çok güzel şeyler senin içinde bir şaire var.en güzel nasil teşekkür edilir bilmiyorum ben öyle teşekkür ederim
azeriboy
@omudeyalnizkiz yabanciyim derken vatandaş olarakmi yabancisin yoksa sevgili arkadaş bakimindanmi anlayamadim ben :)
omudeyalnizkiz
azeriboy ben türküm ama almanyadan geldım
azeriboy
@omudeyalnizkiz ne güzel hoş geldiniz
omudeyalnizkiz
hosbulduk bide arkadaslarim olsa