Ailenizin Gayriresmi Doctoru
şimdi burada sosyolojik analiz yapıcam. bir yerde masanızda kimse gelmese bile sandalye alınırken izin istenir. en azından böyle öğrendim ben. az önce yaşam merkezinde mısır tükanı önünde mısırları seyrederek tantuni yerken bir hanımefendi(!) geldi ve boş mudur diye sormadan yüzüne dik dik bakmama rağmen aldı sandalyeyi. benim bu yaşadığım ilk olay değil. beş altı hatta. bunu yapan bir erkek olsa feminist ruhunuz harekete geçer vay öküz vay hayvan diye yaftalarsınız. benim anlamadığım tanrı tarafından bahşedilen fazladan x kromozomunun size hanzoluk yapma hakkını tanıdığını falan mı düşünüyorsunuz. normalde genelleme yapmam. ama artık özgüven denilen olayı yanlış anlamanızdan çok sıkıldım hanımefendiler.
azıcık nezaket azıcık kibarlık. göstermediğiniz kibarlığı göremezsiniz.
hayırlı forumlar

Yorumlar

thyke
yine de genelleme yapmayalım be kardeşim😊
limos
haklı bir serzeniş valla bende hanzoyum ama insanlara kibar hanfendi davraniyorum
alpheratz ✨
cevabını verseydin topu topu insanlar anasını satayım havalarından geçilmiyor şahsen çok pis lafı yerleştiren biriyim bir dahakine affetme
amsterdamli
keşke yaşadığın 5-6 olayın kinini tüm dişilere biriktirmek yerine o an o kıza gösterseydin tepkini ya da en azından orası dolu felan diyebilirdin.o an tepki vermeyip içinize atıyorsunuz sonra manyağa bağlıyorsunuz yine biz uğraşıyoruz.valla yeter.
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
@amsterdamli valla tepki gösterince de çemkiriyorlar. onu da denedim. denemedim değil. bak yine feminizmi yanlış anlayıp gelenlerden
anonim
çok haklısın, hiçbir yerde rastlamadığım kabalıkları bu okulda gördüm.
anonim
çok haklısın üniversiteye gelip de hâla görgü kuralları nedir bilmeyen hanzolar mevcut...
sakurashisi
kimse senin gibi ince düşünmek zorunda değil, artık öyle bir hal aldık ki nezaket ve adab-ı muaşeret kurallarının ihlaline bile saygı duyar olduk. boşver de geç :) basit şeyler bunlar bir saha böyle bir seyle karşılaşırsan sandalyeye tuvalete gittiğim ayakkabılarımla bastım dersin kalkar ya da almazlar o sandalyeyi:)
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
@sakurashisi çok güzel fikirmiş. ama işte biz nazik olmayı öğrendik. bi dahaki sefere tükürdüm dicem :) daha hafif