amsterdamli
ben de erkeklerin feminizm ve feministlik hakkında tanı koymalarına ayar oluyorum.bahsi geçen kavram kadınları ilgilendiriyor,bunun tanımını yapmak ya da nasıl olması gerektiğine karar vermek erkeklere mi düştü.cinsiyetçi bir ifadeyi kınarsın feminist olursun,kadın-erkek eşitliğini savunursun(gerçi ben bu ifadeye de karşıyım,sanki erkek kadından üstünmüş de kadın eşitliği sağlamaya çalışıyormuş gibi bir algı oluşturuyor) feminist olursun,kadın haklarını savunursun(kadın hakkı kavramının olması bir toplum için yeterince utanç kaynağı bence,hayvan hakkı der gibi.sanki birey olarak sadece erkekler var,kadınlar alt sınıfmış gibi) yine feminist olursun.İyi ki bir kelime öğrenmişsiniz,ağzınıza dolayıp duruyorsunuz ona feminist buna feminist.İyice sıktınız ya,bi bitmediniz.

Yorumlar

heracles
bir ana bir yigit dogurur
analar kutsaldir.

soyle birsey var. kadınlar daha narin daha zekidir erkeklerin bir ust modeli gibi dusunebilirsin.colun ortasinda acan bir cicek gibi dusun.
-erkekler yapi geregi daha sert daha gucludur bu yuzden is kollari farklidir erkek korumak ister(kadin kendini kollayabilir elbette).
- İster istemez bazi konularda erkeklerle kadinlar ayriliyor nr yaparsan yap bu boyle olacak.
-kadin haklari denmesinin sebebi ise eskiden kadinlara bir hak verilmemisti kole gibi yasiyorlardi ama simdi yeni kanunlarla verildigi icin bu var.
-bazi noktalarda bunu anlamaniz gerekiyor yok feministlik yok baska biseylik, biri size taciz etse ama erkrkden yardim istersiniz vrya birsey tasinacaksa erkek devreye girer agir bir is yapilcaksa erkek yapar daha boyle siralayabilirim.halan daha bu konulari konusmak bence sacmalik