yerdekibulutlar
özlemek öyle bir şey ki kalbin sızlıyor da elinden bir şey gelmiyor ya. kimi zaman hatalarına yeniliyorsun kimi zaman da söylediklerine. zamanla herkes sever, sevilir diye düşünüyorum. bazı aşklara imreniyoruz belki ama şans bile tanımadığımız insanları unutmamak lazım. mutsuzum çünkü efendi adamları kaybettim. hayatımda hangi konum da olduklarının bi önemi yok, sevgili ya da dost. güzel kaybettim işte. efendi adam yerine piç tercihi burda doğruluğunu kanıtlıyor sanırım benim için.

Yorumlar

anonim
böyle durumlarda bazı şeyler tek taraflı olmuyor haklısın. bir süre bazen dürüstlük,iyi niyetlilik ve dış görünüş dikkatinizi çekmez.sizin yaşınıza,durumunuza göre bu değişebilir. kızların çoğu parayı ve p*çligi çok sever fakat parayı çekici kılan onun getirdiği çevre, lüks, imkanlar, araba ve toplumsal statüleri ilgisini çeker.buna örnek vermek gerekirse 2000 tl kazanan p*ç hakim ayda 10.000 tl kazanan seramikçi efendi ye göre daha çekici gelebilir bir kız için.belli bir zamandan sonra çoğunuz kaybettiğiniz efendileri hatırlamakla kalacaksınız.
yerdekibulutlar
kızların çoğu parayı ve piçliği sevmez. bahsettiğim şey bu değil. sen çok yanlış anlamışsın. bahsettiğim şey tamamen yanlış kişiye değer vermek, aşık olmaktan ibaret. zaten zamanla anlıyorsun bunun da hata olduğunu.