anonim
sevipte söyleyememek.hergün görmek.aynı sınıfta olmamamıza rağmen hergün denk gelmek.ama bir yabancı gibi birbirimizin yanından geçmek.tabi bunlar benim saf düşüncelerim.eminim ki onun haberi bile yok.ama insan hani yanından geçerken gözlerinin içine bakınca bile mutlu olmuyor değil.ah be kara kaşlı kara gözlü.kim bilir belki bizden olur.çokça ortak konumuz vardır.az çok bilgim var senin hakkında aslında birbirimize benzemiyo değiliz.neyse ona söyleyemeceğim sözleri buraya cümle olarak dökmek istedim.

Yorumlar

anonim
hangi sınıf bu
anonim
emin ol o kadar bile cesaretim yok.İstemizce platoniğe bağladım.
anonim
hangi bölüm ?
anonim
burdan bari söyle kim ne bilecek seni
anonim
hangi sınıf? hangi bölüm? ben sana o zaman fen edebiyat olduğunu söyleyim gerisi bana kalsın
anonim
bak kardeş aynı durumda sayılabiliriz. birisi var biliyorum izliyor bakışlarını hep üzerimde yakalıyorum. aynı sınıftan üstelik ama bir yandan da uzak mı duruyor desem çekiniyor mu desem bilemedim. belki bi adım atsa iyi olacak herşey ama atmıyor. alacağın hayır cevabından emin değilsen bir dene şansını derim. madem bir şeyler olabileceğini düşünüyorsun sen neden adım atmıyorsun dersen sütten ağzım çok yandı benim korkuyorum artık. o yüzden bekliyorum ben ama sen bekleme.
anonim
hayır cevabı beni fazla etkilmeyecektir.benim için en büyük soru işareti ben bu sene mezun olucam ama onun daha iki senesi var.bu durum beni engelliyor birazda
anonim
hayır cevabını duymaya hazırsan böyle şeyleri düşünüp de kendini yorma. duygularından ne kadar eminsin onu düşün. kendinden ve duygularından eminsen daha fazla bekleme bence. o kızın karşısına sen değil de bir başkası çıktığında üzülürsün. çok geç kalma.
tabi bunlar benim küçük tavsiyelerim. uymak zorunda değilsin. son noktayı koyacak olan kalbin ve mantığının ortak kararı. umarım her şey gönlünce olur.
anonim
o değilde gerçekten mutlu oldum.neden mi? ananim olarak buraya bir kaç kelam yazı döküyorum.ve sonuç olarak iyi insanların var olması beni mutlu ediyor.her şey için çok teşekkür ederim arkadaşım.
anonim
mutlu olmana sevindim. İyi insanlar hep var ama iyi olmak işlerine gelmiyor 😉 teşekkür gerektirecek bir şey yapmadım ki 😊