ucankumralbalik
şimdiye kadar yaptıklarımdan degil, yapmadıklarımdan pişman oldum. peki ya her şeyi denemek, hüsrana uğrama ihtimaline deger mi?

Yorumlar

morklarnet
elbette değer. hüsrana uğrama ihtimalin bile seni denemeye şevketmeli. çünkü eğer olurda o ihtimal tutarsa eminim ki çok daha güçlü bir şekilde hayata bakıp karşına tekrar böyle bir şey geldiğinde dimdik durabileceksin.
verygood
keşke demek en kötüsü. sonucu olumsuzda olsa seni çok da üzse vicdanın rahat olacak denedim olmadı diyeceksin. ama öte yandan denemezsen hep içinde kalacak her aklına geldiğinde keşke yapsaydım her şey çok farklı olabilirdi, demek daha acı verici bence. sonunda illa ki hüsran varsa yaptıklarından dolaya olması daha anlamlı.
enguzelmevsimim
değer. sonrasinda denemediğinden doğacak olan pismanligin yakani yillarca birakmiyor. ama denedikten sonra, olmasa da istediğin şey, "en azindan elimden geleni yaptim" diyorsu ve icin rahat oluyor. ek bir aci cekmiyorsun. o yüzden sen elinden geldigince yap. yaptiklarindan da kolay kolay pismanlik duyma. o an kendin icin dogru olandir o sana göre çünkü.