anonim
ya fen edebiyatta bi kız var sanırım 2.öğretim abi böyle tatlılık görmedim boyu bayağı kısa ama yüzü bir o kadar güzel. kıza baktıkça bakasım geliyor fark etti mi bilmiyorum amacım rahatsız etmek değil tabiki ama cesaretimi toplayıp yanına gidemiyorum.birkaç kere rizelide gördüm çok dikkatimi çekti sürekli tek başına oturuyor ve sigara içiyor. aynı zamanda çok sert bakışlı çok ciddi duruyor bundan sebepte çekiniyorum açıkçası. sizce ne yapmalıyım?

Yorumlar

hayatimkumarbayim
geç kalmadan git önce sevdiği sevgilisi var mı öğren sonra pişman olma gitme meşkik de
hayatimkumarbayim
gitmemezlik yapmanı da önermem
Sunset✔
boşver sigara içen kızdan hayır gelmez napcan bence yanına hiç gitme☺ @anonim_bay
anonim
sigara içen kızdan hayır gelmez diyen arkadaş erkekler içinde aynısını söyleye biliyor musun?
Sunset✔
söylemesine söyerimde buna bu kadar niye gocundun ve çok hoş bişey mi sigara içmek bu kadar tepki verdin @anonim_bayan
anonim
tepkimin sebebi insanları tanımadan onların insan olma vasfını bir sigaraya sığdırman.sigara sana hoş gelmeyebilir kendine göre haklı sebeplerinde olabilir fakat esas hoş olan insanlara saygıdır.sigarayı saygı aracı yapmaman dileğiyle.
anonim
@anonim_bayan kendisine saygısı olsa zaten sigara içmez o kişi.ergenlikte yaşadığınız özentiliğin sonucunu bu kadar savunmayın. en azından içiyorsanız da pişmanlığınızı dile getirin sigara övünülecek bir şey değildir!
anonim
olay sigara içip içmemek değil olay insanlara olan saygının sigaraya bağlanmasıdır.burda itirafta bulunan arkadaşımız bunu sorun etmeden itiraf etmiş.bir insanın duygularını sigaraya bağlayarak yorumlamak o duyguya saygısızlıktır.her şeyi ergenlige bağlamayın .kimsenin tanımadığı bir insanı böyle yorumlamaya hakkı yok.ayrıca bunu sigara içmeyen biri olarak söylüyorum.sigarayı kabullenin demiyorum ama hala insansak diğer insanlara olan saygımızı kaybetmeyelim.