alpheratz ✨
halep'te katliam var yazana kadar önce bi ülkemize baksaydık bunlarda olmazdı. üstelik halepte katliam filan da yok ama neyse medyaya çabuk atlayan kişilersiniz. 1 hafta önce bu ülkede patlama oldu o kadar insan öldü devlet çıkıp hangi önlemleri aldı? hangi eksikler kapatılıp gelişme amaçlandı?oturup "terörü kınıyoruz" yok " allah belalarını versin, ülkemize kimse dokunamaz sabrımız tükendi" vs. 20 tane daha da patlama olsa mal gibi o sözleri söylerler kopyala yapıştır. çünkü yapabileceği birsey yok. utanmadan çıkıp bu olaylar hızlı treni açmamızı engelleyemez diyor or*spu çocuğu. koyun sürüsü de bayrak sallayıp oley diyor. teröristi neden bomba patlattın diye suçlayana kadar ülkende ki haine bak sen. bu ve bunun yandaşları ne olduğu belli ama hayvanlara hakaret etmek istemiyorum.

Yorumlar

kebelek
nasıl konuştuğuna dikkat et derim. evet ülkemizde bir sürü olaylar oluyor ve insanlar bir fotoğraf paylaşıp bir şey yazıp hayatlarına devam ediyor. ama bu halep'teki müslüman kardeşlerimize yardım etmeyeceğimiz anlamına gelmez. demem o ki herkes gibi devletin de işleri yürütülmek zorunda. he bir de biraz daha okursan 21 teröristin öldürüldüğünü ve devletin önlemler aldığını bilirdin
bay7
ben ederim kardeşim yandaşlar diye bahsedittigin h*d*p denen şerefsiz vicdansız kalleş itlerden bahsediyorsun varsa bu düşüncede birileride adamsa o kadar çıksın karşıma
alpheratz ✨
@kebelek nasıl konuştuğun derken ne bu tehdit mi? halepte katliam filan yok adamlar kutlama yapıyor. savaşa maruz kalanlar diye ülkeye gelenler direk teröristler zaten aynı şeyi suriyeliler ülkeye girerken senin gibi düşünenlere anlatmaya çalıştık anlatamadık 2015'ten ben 421 kişi öldü kaç tane bomba patladı. sende biraz daha okusan beşiktaş olayını suriyeli mülteci patlattığını bilirdin. terörist öldürerek mi önlem alıyorsun ? vatandaşlarını bombadan korumanı sağlayacak şey istihbarat mı teröris öldürmek mi ne bu? @bay7 olay terörist değil olay hükümet üstüne düşeni yapmıyor sen rakip takım oyuncusuna niye bize gol attın demezsin attırmazsın sadece olay bu kadar basit terörü niye eleştiresin abi cevabını verrisin o kadar mİt şu an semavar filan demliyor bence.
zorakimuhendis
yorumsuz! kutlamaymış,semavermiş böyle komiklikler.
şimdi pkk'lılar dese ki beşiktaşta kutlama yapıyorduk fazla patlayıcı koymuşuz yanlışlıkla polisler de araya kaynadı dese sen inanırsın herhalde.zira halepte kutlama olduguna inanmanın başka bir izahı yok. lan nasıl kutlama ki siviller kesilip biçiliyor ,çocuklara su ile iskence yapılıyor, insanlar kurşuna diziliyor.
gerçekten inanamıyorum ,nasıl bu kadar vicdansız ve kör olabiliyorsun?

ve klâsik çürümüş kafanla sağa sola hakaretler ederek saldırıyor insanları koyun diyerek aşağılıyorsun. ve @kelebek 'e beni tehdit mi ediyorsun demişsin ya ,ulan" nasıl konuştuğuna dikkat et" cümlesinden nasıl bu manayı çıkardın anlamam. koyun,****** çocuğu diyerek hakaret ediyorsun sonra bu bir tehdit mi diyorsun. hayır bu bir savaş ilânı .gayet net bir biçimde düzgün konuş demiş.ha konuşmaz isen ne mi olur bir şey olmaz tabi gelip seni bulup dövmez kimse.ama ben hala senin bu mesajını adminlerin neden yayınlandığını çözemedim. İnsanları aşağılayan ,küfürler eden bir içerik nasıl süzgeçten geçip buraya gelmiş?

ve son olarak süleyman soylu'nun mecliste yakın zamanda yapmış olduğu konuşmayı dinle guzel kardeşim. bak orada bu şerefsiz pkk 'lıların doğuda yapılan yatırımlara nasıl saldırdıklarını söylüyor.baraj yapılıyor saldırıyorlar,yol yapılıyor saldırıyorlar velhasıl doğuda halk icin yapılmış yatırım bunları rahatsız ediyor zira katil(!) ve adaletsiz(!) devlet algısı kalkıp yerine müşfik,yardımsever,kalkınmacı devlet algısının yerleşmesi tabandan gelen militan rezervini azaltacak. pkk nın okullara saldırması tesadüf mü sence,öğretmenleri kaçırması baskı yapması?

bir de ne desin idareci bomba patladı acımız büyük o yüzden artık yatırım yapmayacağız, hızlı treni unutun mu desin?
alpheratz ✨
ne kadar da yorumsuzmuşsun sen öyle? ortada savaş ilanı varsa senin gibi abdülhamit'in yalaklığını yapan osmanlıcıyım diye dolaşanlara en başta ilan ediyorum. İçini temizlersek dışını zaten türkler halleder bu hep böyle olmuştur. unutma arap yalakası osmanlıcı 1908 mesrutiyetini. hayırdır muhalefet ol demeyi biliyorsun admin onayına neden bu kadar takılıp atarlanıyorsun? sitenin içinde canı yanıpta ağzından birkaç kelime çıkan insana onay verecek şekilde düşünceli ve bu sistemin çökmüşlüğünü görüpte onaylayan bi yönetici varsa gelsin teşekkürümü sunayım. babasınından gördüğü dini düşüncenin dışına çıkamayan babasının siyasi görüşü dışına dahi çıkamayan doğduğu günden beri kendisine aşılanmış düşüncelerin dışına çıkamayan kişi(ler) hayal gücüme laf edip gelmiş beni kullanılmak, çürümek ile nitelendiriyor ne o komünist mi sanıyorsun beni ya da sıradan bir solcu mu? suriyeli diye aldığınız kişiler bu ülkeyi çökme durumuna getirdi. tabi sen pakistan, afganistan olayını da bilmezsin şimdi. halep diyerek içeri aldığınız kişiler eli kolu sallaya sallaya ülkeye giren teröristler bir sonraki patlamayı yaptığında yüzün kızaracak mı? hayır belki daha hızlı bi tren vardır onun kutlamasını yapar bayrak sallarsın artık. kendinize yandaş bi nesil yetiştirmek için ülkede bilimi çökertip yatırım yapmayıp, İmam hatip diye cırlıyorsunuz zaten. ülkede ne ekonomi ne tarım ne turizm ne istihbarat batırdınız lan bu ülkeyi ama düşeceksiniz ordan o zaman görüşeceğiz. bana pkk olaylarına verdiği cevapları söylüyor bu harbi komik ya. pkk'ya teşekkür etmeliyiz diyen senin cb'ni yalayan televizyon kanalları. git profilini karart sabrımız taştı filan de senin yapacağın çözüm bu. @zorakimuhendis
anonim
oglum sen ne ayaksin..biri sikayet etsin la sunu
zorakimuhendis
muhalefet insanları hakir gormek ve insanlara hakaret etmek değildir.onaylanmasına o sebeple takıldım .moholofot ol domoyo boloyorson deme boşuna ben ne dedigimi gayet iyi biliyorum.

muhalefet:bir tutuma, bir görüşe, bir davranışa karşı olma durumu, aykırılık

2. karşı görüşte, tutumda olan kimseler topluluğu

bak tekrar söylüyorum hakaret özgürlüğü falan değil.aşağılamak hiç değil.