zorakimuhendis
gerçekten bu mudur düşüncen kardeşim? halep'te katliam yok mu? yav sen hiç mi haber okumuyorsun? hiç mi gündemi takip etmiyorsun ? hiç mi youtube da video izlemiyorsun? haa hepsi montaj dezenformasyon diyeceksin belki de ama dur sizin o övüp durduğunuz bm bile bu konuyla ilgili toplanıyor.hadi bizi kandırdı medyamız, bu hıyar ağaları neden toplandı ? bak güzel kardeşim ekşi okuyor olabilirsin,halk tv dışında haber izlemiyor olabilirsin ama bari gelip burada ülkende bomba patlıyor o zaman halep'i unut! ya boyle bir kafa yapısı nasıl oluyor çözemiyorum.bak muhalif olma demiyorum elbette muhalif ol ama bunu hobi olarak yap profosyonel olarak yap böyle ucuz sağdan soldan kulaktan dolma şişirilmiş sözlerle yapma,oku çok oku bak ne guzel önceki gönderinden birinde kitap fetişim var demişsin çok seviyorum demişsin ne güzel oku kardeşim gözünü seveyim oku...analitik düşün meselenin yüzeyinde boğulmayın hani o dalga geçtiğiniz büyük resim muhabbeti var ya hah abi harbiden şu lanet olası büyük resmi gör bi ya halepten ,suriyeden bağımsız mı bu lanet bombalamalar?
ve son olarak hangi önlem alındı ,yapabileceği bir şey yok derken (ki bunu nasıl dersin kafam almıyor) son dönemde yakalanan bombalı araç sayısı , bulunan tonlarca bomba malzemesi,silahlar ,öldürülen pkk mensupları ve daha neler neler gercekten devlet armut mu topluyor sence! yahu hiç bir şey mi bilmiyorsun aç meclis televizyonu izle ,bak süleyman soylunun daha gecen gün ''hdp millet vekilleri''(!) ne verdiği cevapları aç izle .bak dostum toysun belli ama gerçekten böyle sağa sola ****** çocuğu falan yazıp insanları kızdırma ayıp oluyor .öyle kolay degil bir kimseye hakaret etmek .toysun ,dolusun ancak hakaret bir şey çözmez kötü mü yönetiyor çalış ,daha çok çalış o yöneticiden daha iyisini ortaya koy git bilginle ez hakkınla kazan madem öyle yapabileceği bir şey yok demekle olmaz(ki devlet öyle güçsüz savunmasız bir varlık değildir) asıl burada senin yapabileceğin bir şey yok şu ufacık dünyanda postmodernizme uyum sağlamış kayıp giden ufak bir çöpe benzetiyorum şu hâlini.ufacık hayal dünyasında kendisine çaktırmadan verilmiş görevi aşk ile şevk ile yerine getiren bir çöp ,ağzı bozuk bir çöp...
yazık vallahi yazık...
öğrencilerinden bir tanesi hocasına gelmiş demiş:
- üstad tartışalım , tartışmadan hikmet ortaya çıkar ,
hoca talebeye döner ve sunu söyler:
-evet tartışalım da fikirlerin tartışılmasından hikmet ortaya çıkar ,kabakların çatışmasından ise ancak kabak çekirdeği çıkar başka bir şey çıkmaz.
biz ne yazık ki kabak çekirdeğinden farksız insanlarız .dolayısıyla her ne kadar tartışmak keyifli bir aktivite dahi olsa uzak durmakta fayda var boşuna çekirdek saçmaya gerek yok sağa sola.
şu kabakları yetiştirip bilgili beyinlere dönüştürmek bizim elimizde bakın final haftası geldi çattı okuyalım , çok çalışalım ülkenin yetişmiş işinde mahir dürüst güvenilir insanlara ihtiyacı var .doğru yerlere gelelim doğru kararlar verelim şu şerefsiz, kanı bozuk teröristlere vereceğimiz en anlamlı karşılıklardan biri bu olacaktır benim kanaatim...

Yorumlar

and he lived happily ever after
ne anlatmaya çalışıyorsun hiç anlamadım, bu mecrada da siyaset konuşulmasını pek istemiyorum ama yeri gelince sahabeden hz. ömer'den örnek verenler hz. ömer'in "fırat kenarında bir koyunu kurt kapsa kıyamet günü hesabı ömer'den sorulur." dediğini söylüyorlar mı acaba? anca yaptıkları insanları yaşatmayı beceremedikleri için ölümü yüceltmek. bir oturup düşünelim, suriye'nin meşru lideri esad'dır sen bu adamı sevsen de sevmesen de. aynı örnek değil tabi ama bizde de sur'da cizre'de pkk'lıların şehir işgal etme çabaları oldu, biz naptık alın şehir sizin olsun mu dedik? esad'tan ne bekliyorsun halep'i muhaliflere bırakmasını mı? bizim hükümetin tavrı zaten belli daha geçen rte, suriye'ye esad'ı devirmek için girdik dedi. tabiki televizyonda esad karşıtı haberler göreceksin. sen okuyun arkadaşım okuyun diyorsun da gidip esad kimdir nasıl biridir gerçekten kötü biri mi diye merak edip konuşmalarına demeçlerine açıklamalarına baktın mı bu adamın, bir de o cepheden dinledin mi? halep'te katliam var mı bilmiyorum, ama daha geçenlerde çıkan şu videolarda hani bu son günümüz çocuklar ölüyor yardım edin falan filan videoları türedi, o videolardaki çoğu kişinin twitter adresinde aktivist oldukları yazıyor. suriye'de olaylar daha ciddi boyutta olduğundan kurunun yanında yaş yanması da olası olacaktır, masumların ölmediği bir savaş imkansız zaten. nasıl ki 15 temmuzda darbecileri desteklemedik, artık bırakalım muhalifleri desteklemeyi ve esad'a yardım edelim ülkeyi kurtarması için. senin dediğin gibi esad'tan hoşlanmayanlar çalışsınlar daha iyi işler ortaya koyup başa geçsinler madem.