esob
bi gün erkek kardeşim eve geldi (7 yaslarinda) anneme binadan bi arkadaşının evine gitceklerini söyledi. annem izin vermedi ama öyle heves ve ısrarla izin istedi ki ilk defa bi arkadasina gitcekti, annem en sonunda izin verdi. annem üstünü çoraplarını değiştir temiz ol dedi ve bi heves hemen dolaba koşup değiştirdi gitti ve 10dk sonra geri geldi. noldu diye sorduk ısrarla soylemiyodu cok mutsuzdu, kadının herkesi eve aldığını ve onu almadığını çoraplarının degistirmesi gerektigini söyleyerek geri gönderdiğini söyledi en sonunda. benim hâlâ gözümün önünde ne sevinçle yenilerini giyindigi de o kadinin sirf kapıcının oğlu olduğu için eve almayip onun hevesini kırdıgida. boğazım düğümlenir gözlerim dolar her aklıma geldiğinde. bütün arkadaşlarının önünde rencide edilmesi ve sınıf ayrımı yapılması. hadi pis olsun, hoş değildi ya, küçük çocuğa yapılır mıydı o.

Yorumlar

heracles
sovmek mumkun olsa yayinlasalar 7 ceddine kadar kufur ederim.
hicbir insanin digerinden siyahin beyazdan,beyazinda siyahtan bir ustunlugu yoktur.
hayatimizi guzellestirecek o kadar kucuk ve guzel bir kelimeler cumleler varki.
-copcu abimize hergun temiz sokakta yurumemize neden oldugu icjn bir tesekkur bir iyi aksamlar
-okulumuzu temizleyen abilerimeze teyzelerimize bir kolay gelsin diyip gulumsemek insanlari mutlu eder ve sizden birsey kaybettirmez.
-iyi gunler
-iyi aksamlar
-kolay gelsin
-tesekkur ederim
-rica ederim
-merhaba bunlari kullanmaui unutmayalim
thyke
İçimi paramparça yaptın şuan ki hırsımla o kadını versen boğarım.hele ki bir çocuğa bunun yapılması içime ayrı bir şekilde otururuyor.ama içim bir yönden rahat.elhamdülillah müslimanız bunlar karşılıksız kalmayacak biliyorum.
anonimbaz
şuan küfredesim geldi kanı bozuk karı,insanlıktan nasibini almamış varoş ne olacak işte adaletini s... dünyaaaaa
cailloo
ulan bana yapılmış gibi zoruma gitti valla. alçak karı
karakutuu
o kadının anasını avradını gelmesini geçmişini onu yetiştiren ananın babanın onu adam yerine koyanin onu karı diye koynuna alıp ondan çocuk yapanın onu adamdan sayanın yüzüne gulenin lafını dinleyenin onun zihniyetinin ta ......
anonim
yıkarsa dünyayı garibanlar yıkar.