anonim
bugün eğitim fakültesindeki iki tiyatro gösterisi de çok çok güzeldi. İyiki gitmişim :) tiyatro öğrencisi değilsiniz ama bazılarınız sanki öyleymiş gibiydi cidden emek verilmiş çok hoştu :) öncelikle ilk oyundan 'sevgili yazar' dan söz etmek istiyorum. çok büyük keyif aldım izlerken karakterler de çok iyi oturmuş herkesin üstüne tam seçilmiş yani yazar karakterini oynayan arkadaşın gerçekten çok beyefendi bir duruşu vardı, kumandan mıydı üniformalı palabıyıklı abimiz de rolünde çok iyiydi :d ve onun üstüne hapşıran zaten efsane bir karakterdi :d oyuncu seçimlerine dört günlük yoldan yayan gelen kız :d ya çok tatlıydı ve bence çok güzel rol yapıyordu onu ayrı bir tebrik ediyorum :))
en sonunda boğulmayı başaran arkadaş sen de çok iyiydin :d 👍🏻
ve tabiki banka sahnesi çok çok güldüğüm bir sahneydi çok iyiydiniz :d 👏🏻
ve tabiki çanakkale orotoryosu çok etkileyiciydi ara ara diken diken oldu tüylerim özellikle şiirleri okuyan atatürk'ü oynayan bir arkadaş vardı onun sahnelerinde. çok anlamlı ve değerliydi bu zor günlerimizde özellikle.
her iki gösteride de yer alan herkesin emeğine sağlık herkesi yazamadım ama ekipte yer alan bir araya gelip bir bütünü oluşturan ve bizlere sunan herkese ve hocanıza da tabii çok teşekkürler. türkçe dördüncü sınıftı sanırım hazırlayanlar artık ödev olarak mı yaptınız bilmiyorum ama iyiki yapmışsınız tek tek yanınıza gelemedim haliyle ama burdan yazmak istedim :))
yeni nesil sizin eseriniz olacak, mutlu ve umutlu yarınlara inşallah sevgili öğretmen adaylarımız hatta öğretmenlerimiz desem daha yerinde olur :)

Yorumlar

anonim
yaaa ne tiyatrosu nerde hic haberimiz yok ???????