anonim
gercekten anlamiyorum... gecenlerde tranvayda kapali bir kiz yer verme meselesi yuzunden birileriyle tartisti. oradaki insanlar da o kizi haksiz buldular. evet o kiz bana gore de haksizdi. fakat onun yaptigi hatayi diger kapali kizlara mâl etmek neden ? bunlarin hepsi ayni digerek beni ve arkadasimi gosterdiler. insanlari siniflandirmak icin soylemiyorum ama aynisini basi acik biri yaptiginda diger tum aciklara ayni hata yuklenip genelleme yapilmiyor. kapali biri yaptiginda' bu kapalilar hep boyle' oluyor.

Yorumlar

anonim
meselenin tesettür değil tamamen " kişisel ahlâk ve edep" olduğunu anlamayamadıkları için, şekilde takılı kaldıkları için böyle
asıl meselenin , yani asıl sorgulanması gereken şeyin kişisel ahlâk olduğunu anlamıyor, insanın görünüşüne göre tespit yapıyorlar, yani zihin dar olunca fikir de dar oluyor tabiki, inaniyorsa allah inanmıyorsa inanmadığı şey veya tapıyorsa ateş falan, neye inanıyorsa hidayete erdirir inşallah o zihinleri
anonim
yavv he he bi tek siz mağdursunuz
anonim
canım kusura bakma ama orda dur biraz.neymiş efendim açıkların yaptığı hata diğerlerine yüklenmiyormuş(!) meseleyi açıklık kapalılık meselesine dönüştürmeye kalkışıyorsun şu an.mesele tamamen "ahlak, edep gibi adab-ı muaşeret gibigüzel nimetlerden yararlanıp yararlanmayan insan tipini eleştirme" meselesi.konuyu saptırma.
ha ama şu da var ki kapalı bir hanımın taşıdığı sorumluluk daha fazla.sen bunu kavrayamacak bir kişilikte değilsen ben hiç kendimi sana anlatmakla yormayayım.meseleyi farkli boyutlara çekme.bakış açıbı değiştir de meseleyi doğru anla sonra yorum yap.
anonim
ben birinci anonim bay , bana lafı çakmadın inşallah;ad
İkinci anonim kim tanımıyorum