anonim
arkadaşlar yaklaşık 1-2 yıl önce sevdiğim çocuğa açıldım uzun süreli bir aşktı benimkisi sonra bana kimseyi sevmiyorum gönlüm boş, arkadaş kalalım dedi. şimdi gayet iyi arkadaşız hani akşam çağırsam bile gelir ne istesem yapar hani arayıp sormaz ama arasam uzun uzun konuşur benimle bu durumda ne düşünmeliyim sizce bi el atın..

Yorumlar

anonim
çoçuk başkalarıylada çıkmayıp seni reteddiyse k.b ama ya çoçuğun tipi değilsin bu çocuk kızlarla çıkmıyosa kesin gizli gay üstelik çok iyi anlaşıyonuz 😀😀
artemis
sen açılalı uzun bir süre olmuş belki bu süre zarfında senden hoşlanmaya başlamış olabilir.tabi bu düşük bi ihtimal.sen hiç sevgililiği kastetmiyor musun arada bir çocuğa? fişnikleme falan alttan alttan skdndj ya da çocuk sana belli etmiyor mu.ben mesela biriyle çok iyi dost olabilirim ama asla sevgili olamam anlaşamam.belki de beyimiz haklıdır yani bilemiyorum az çok anlarsın ama birinin senden hoşlanıp hoşlanmadığını.
lenda
hem seni üzmek istememiş kibarca reddetmiş
anonim
seni arkadaş olarak görüyor.
marulkafa
İstikrarlı bir şekilde böyle davrandığından belli, sadece arkadaş olarak kalmak istiyor. bence farklı bir çıkarım yapma bu hareketlerinden. eğer arkadaşlığından memnunsan, yine bu konuyu dile getirip bozma arkadaşlığını. zaten duygusal anlamda sevse bir şekilde bunu söylerdi ya da çoktan bir şeyler yapardı.
anonim
bigün durup dururken bana değer veriyor musun diye sorsana
anonim
seni kırmak istememiyordur,sadece bu kadar.şansını pek zorlama
anonim
böyle erkeklerden nefret ediyorum sevmiyorum gönlüm boş ne la sizin gönlünüz boş olamaz ki aklınız münasip olmayan bir organınızın ucunda geziyonuz hadi hadi gönlünde olmasada aklında birisi vardır
anonim
not: da ayrı yazılır gözümden kaçmış siz atlamadan el atayım dedim
bukim
İşte aklı münasip olmayan bi organının ucunda gezen bi varlık bile sana pas vermiyosa bence cocugu suclama kendine odaklan biraz.ayrıca ne yapsın bu erkekler o işi duşünse 'abaza' düsünmese 'hadi hadi aklında birisi vardir' diyonuz.
Hiil
seni arkadaş olarak görüyor ve hani uzun uzun konuşması seni kırmamak için olabilir
anonim
yahu ben anlamıyorum hadi kızlar neyse tamam aklı orda burda diyor. sen erkeksin abi bu kadar alçaltma kendini be. bu yazıyı yazdığıma senin yüzünden pişman oldum @bukim
anonim
@artemis @lenda @farkimifarket @marulkafa anonim bay ve iki anonim bayan daha var. bel altından uzak akla fikre uyar yorumlarınız için teşekkür ederim :)