jaws
herkese sea. yani selamün aleyküm. tam 4 gündür evden dışarı adımımı atmıyorum. yemeği de dışarıdan söylüyorum. İflas etmek üzereyim bunun için. geçenlerde de tütün almıştım, dolayısıyla sigara da sorun olmuyor. ama benim sorun bu değil.
ciddi ciddi hiç çıkasım yok. arkadaşlar arıyor, hadi toplandık sen de gel takılalım diye. binbir türlü bahane uyduruyorum gitmemek için. hepsini seviyorum çok iyi insanlar, hepsi benim için ayrı ayrı dost. zaten toplam 3 kişiler. böyle anlatınca çok kalabalıkmış gibi oldu. acaba depresyona mı girdim ben? böyle zaman zaman saçmalayasım geliyor. evin içinde mal mal tur atıyorum. duvarın en köşeden başlayıp diğer köşeye kadar kaç parmak mesafe olduğunu falan ölçüyorum. az önce elime bir avuç pirinç aldım ve tek tek saydım onları. acaba avucuma kaç adet pirinç alabilirim diye merak etmiştim dün gece, aklıma gelmişken sayayım dedim. bana ne oluyor? daha önce böyle bir şey yaşayan biri varsa yardım piliz.

Yorumlar

laverna
dün yazdigin yazini okudum sanirim senin birine kendini anlatip icini boşaltman gerek ... kafani toplamaya karar verip kendini hayatin devam ettigine odakla ... bi kiz icin kendini harab edip eve kapatarak biyere varamazsin ... bu sekilde gucsuz bir erkek olarak kalirsin ... dik dur kendine gel sen iyi olucaksin ! mutlulugunu kendinde bul bi baskasinda degil olur mu 😊