unlubiranonim
şunu farkettim ki ömrümüz boyunca neyi eksik yaptıysak hep o ön planda tutuldu.misal 100 sayfalık bir ödevi tamamlayamayıp 90 sayfa yapabilsek o 90 sayfanın tebriğinden önce yapamadığımız 10 sayfanın azarını işittik.bir yere geç kaldığımızda daha önce kaç kez zamanında vardığımızın bi önemi olmadığını gördük.her zaman motive edilmeye çalışan türk gençliğini öncelikle ezdiler.

daima olumsuza itip hırslanabileceğimizi ve bu şekilde başarıya ulaşabileceğimizi zannettiler.göremedikleri tek şey kırılan gururumuzdu.

bizler genciz, bizler her şeyin üstesinden kalkabileceğimize inanmış insanlarız, lütfen bir kez olsun yapabildiklerimizi görün.bir kez olsun kıyaslama yapmadan övün.unutmayın övgü bir insanı kendiyle barıştırır, hakaret ise dünyaya küstürür.

Yorumlar

heracles
sunuda unutma.
İnsanlarin ne dedigine takilirsan onlarin laflarini sirtinda tasirsin ve bu seni yavaslatir.milletin ne dedigine bakma sen kendi cizginden sapma sana dogru yol bu deseler bile kendi yolunu sec.
uzunda olsa o yol seni sen yapan seylerdir.

pes etmek bir türke yakismaz.
mesela ben spora basladigimda gulen insanlar bugun yardim istiyor programlar istiyor.
tek felsefemse: bana verilen bu vucudu daha ne kadar zorlayabilirim daha ne kadarini basarabilirim daha ne kadar rekorlarimi gelistirebilirim.ya hepsi ya hicbiri