pentaoksit
arkadaşlar bugün başımıza çok ilginç bir olay geldi. hocamız iyi adamdır ancak dersi biraz sıkıcı ve yoklama almadığı için derse giden pek kimse yoktu. hoca sınav saatinde sınıfa geldi. başladı ders anlatmaya :d yarım saat ders işledikten sonra işlediğim yerlerden sorumlusunuz dedi soru kağıdını verip çıktı. bizde biraz şaşkın, biraz üzgün soruları cevaplayıp çıktık.

Yorumlar

amsterdamli
İçinde ukte kalmış adamın.İnsan hatır için çiğ tavuk yer.nolurdu bi kerecik gitseydiniz.nolurdu!sınıfınızı kınıyorum!😂😂😂
enguzelmevsimim
bizim hoca da sınav kagitlarina bakmadan ismini söylememizi istemişti vizede. :d çünkü dersine 5 kisi anca gidiyordu. lafini koydu ve gitmisti. dersine gidip, notunu cikarip kantine verdim. ve üzerine neredeyse herkes gecti. ama beni birakti. where is the adalet?! ulan alanim bile degil maliye. ben kullanmayacagim pek onu. neyse. yine sinirlendim. hocaniz iyilik yapmis sanki size. :d
anonim
üzüldüm ya 😔 adam bişeyler öğretmeye çabalayan aslında gerçek hocalardanmış.
chen
yazık bee üzüldüm
kivircikfilozof
bizimde bi hoca var. 4 sayfalık kağıdı 2 dakikadan az bi sürede okuyup. zaten biliyodur 4 sayfa yazmış die 80 90 veriyo. ha ama kısa ve gerçek cevabı yazarsanda sen bilmiyosun deyip 50 veriyo. oluyo arada böyle.
pentaoksit
bende üzüldüm olaya, hoca hem devamsızlıktan bırakmıyor, hem yüksek not alalım istiyor, hemde farklı bir yoldan sitemini gösteriyor. birde söze başlarken kimse not almayacak falan dedi. bizde dinledik öyle dersini :) açıkcası anlatmasa bu kadar yüksek not alamazdım. neyse bu da ilginç bir anım oldu.