anonim
nasıl başlasam,nasıl devam etsem inanın bilmiyorum. bir insan bu kadar saçma bi durumun içinde kalabilirdi. hani öyle vakitler olur ya bütün terslikler üst üste gelir ben onu aylardır yaşıyorum. samsun'da yüzümü doyasıya güldüren tek kişi en yakın arkadaşım oldu,onu çok seviyorum..
tam final haftasının ortasında,diploma için çabalarken sizi aldatan sevgiliyle ne yaparsınız? ben kafasını kopartmak istedim,aklımdan türlü işkenceler geçirdim ama değmeyeceğini düşünüp aklımı oyalamak için fazlasıyla uğraş yarattım ve ne oldu(?) çalıştığım hiçbir konu kafama girmiyor. onun yaptığı sadece aldatmak değildi hayatımın belki de dönüm noktasında tam orta yere gelip arsız bir dilenci gibi çökmek oldu. en çok gülen insanlardan biriyimdir belki ama geceleri başımı yastığa koyma olayı var ya beni o nokta mahvediyor. gerçi bana sorarsanız içimde büyük bir aşk acısı olduğunu söyleyemem. sadece kırgınım,sinirliyim ve tekrar ne zaman düzelirim bilmiyorum. bu tamamen acımasızlık. İçinde biraz insafı olan bir insanın bunu yapacağını hatta yapabileceğini zannetmiyorum. ben bile ilişki hakkında kararsızken ama sınav haftası olduğu için ses çıkartmıyorken onun bu adiliğine söyleyecek kelime bulamıyorum.
her neyse burada uzun yazılar yazanlara anlam veremezdim,insan kendisini anlamayacak kimse olmadığını anladığında yazıyormuş.. İyi geceler o.d ailesi.. sevgiyle kalın.

Yorumlar

thor
ölüsü olan 3 gün ağlar, delisi olan hergün ağlar.