anonim
ya sen erkeksin erkek kasin delik burnun delik kulagin delik oran delik buran delik her delige biseler takistirmalar falan lan bi kendinize gelin az delikanli olun adam olun lan gevsek gevsek geziyosunuz ortalıkta bigun birinizin kasindaki burnundaki piercingi cekip alicam o olucak

Yorumlar

anonim
sanene bundan yahu sizene! herkes senin kafana göre mi yaşamak zorunda lan? senin düşüncen farklı onun düşüncesi farklıdır.
birlik olalım diyoruz toplumdan birbirimiz için her konuda saygı bekliyoruz herif kalkmış adamın kaşına gözüne laf ediyor ya. algıla artık arkadaşım senin fikrin senin onun fikri onun yaşamını ilgilendirir. görmeye tahammül edemiyorsan sokağa çıkma ya da saygı duy!
querteros
bak o adam sana gelip artislik yapar yanındaki kıza bişey der o zaman deki baba böylelerine ayarım . lan adamın sana zararı yok kendi istedigi gibi yaşıyor neyin rahatsızlıgı bu ? sokakda genelev çaycısı kılıklı tomarlı herif geziyor her begenmediğimizi linç edelim o zaman. önüne bakmayı dene. delikanlılık falan giyimle onla bunla ölçülmez.
pilot737
anonim bayan hislerimi yazıya dökmüş
anonim
ne desek az. zihniyetin güzelmiş güle güle kullan
chen
sana ne ulan sen kimsin ki senin fikrine göre yaşıycak insanlar. kaş onun göz onun isterse göz kapağını bile deldirir sana ne. sanki senin kaşını gözünü deldiriyo. hoşuna gitmiyosa sen yapmazsın beyninizi biraz kullanmayı deneyin.
silindi
kişinin yazdıklarından karakter analizi yapabildiğime inanıyorum.
1-müslümansın.
2-şu an yapıyor musun biliyorum ama illa ki zamanında tesbih sallayarak gezmişsindir.
3-ülkücüsün.
4-sakallısın kesmiyorsun sakallarını.
5-annen türbanlı.
6-saçların kısa pek fazla uzatmıyorsun.
7-kadınların giyimi kuşamı hakkında yorumların ve beğenmediğin eleştirdiğin onaylamadığın giyiniş şekilleri var, elbiselerinin uzunlukları kısalıkları hakkında vs bu tür konularda yorumların var.

bir çok şey daha sıralarım ama yanılıp yanılmadığımı bildirirsen sevinirim. sizin gibileri çözmek artık hiç zor değil çünkü artık maalesef her yerdesİnİz.
melancholia
adam öyle mutlu belli ki sana ne batıyor adamın piercingleri mi :d
anonim
@liseli muslumanim
tesbihten nefret ederim
ülkücü degilim fasist degilim atatürkçüyüm
saclarim uzun
kendi kiz arkadasim haric digerleri umrumda değil
adsoyadxd
benim vücudum komple delik olsa senin beynindeki delikten küçük kalır 😐
silindi
anladım. evet belli bir oranda yanılmışım. bunu söylemekten de gocunmuyorum. ancak atatürkçü birinin en azından belli bir medeniyet seviyesine ulaşmış olmasını beklerdim, başkasının kişisel olarak ne yapıp ne yapmadığı bir başkasını ilgilendirmemeli, sonuçta "hayatta en hakiki mürşit ilimdir fendir, ilim ve fenden başka yol gösterici aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir." deyip bilime bu kadar önem veren birisini idol alan kişinin böyle ufak tefek takıntılarının olmamasını beklerdim, hele ki "percinginizi çekip alıcam o olucak" gibi şeyler yazmasını hiç beklemezdim. bertrand russell'ın da dediği gibi "sevgi bilgeliktir, nefret ise ahmaklık." insanlara sevgi ile yaklaşmalı, kendisi sana acayip gelen tarzıyla mutluysa, kimseye yorum yapmak düşmez, hele ki tehditkar bir tavırla "çekip alıcam şunu yapıcam bunu yapıcam" demek kimsenin haddine bile değildir. neyse..