umutsuzvakka
tam unutcam,aklımdan da kalbimden de tamamen silicem diyorum ya ortak arkadaşlarımızdan adını duyuyorum yada onu görüyorum ve her seferinde canım bir kez daha yanıyor..ben çok bişey istemedim sadece tek bi cevap istedim net olmasını istedim ama olmadı ve artık sırf bu yüzden güçlü durmaktan onu unutmuş gibi davranmaktan yoruldum..peki şimdi ne yapmalıyım?kime anlatsam anlamadı herkesi karşıma aldım onun için ama olmadı yine şimdi yine kimse anlamıyo beni ve ben artık gerçekten yoruldum keşke ona içimdekileri anlatmamın bir yolu olsa keşke bir kez olsun beni anlasa ve bana karşı net olsa çok mu şey istiyorum..

Yorumlar

kisi
konuş bence içinden gelenleri söylesen kaybetmezsin çünkü elinde olmayan bir şeyi asla kaybedemezsin konuş
umutsuzvakka
beni asla dinlemez.. @kisi
kisi
ne diyim o zaman @umutsuzvakka sın :(
gokyuzupolyanasi
hepimizde ayni dert var be dostum hepimiz ayri duştuk sevdiğimizden ne olacak bizim sonumuz . allah hayir etsin yardim etsin.
esob
sevse sana karşı net olurdu diye düşünüyorum ve asla dinlemeyecegini söylüyosun bence fazla takiyosun sen bu elemani hic boşuna yipratma kendini değmez. he bide güçlü durmakdanda vazgec hislerini yasa. olmadığın gibi davranmak hem seni yorar hemde unutman zorlasir böyle dibine kadar mutsuzsan oyle yasa daha kolay kendine gelirsin inşallah demek istediklerimi iyi aktarabildim :) o sevmesede sevenler var değerlisin üzülme :)