troll
arkadaşlar kütüphaneye lütfen sevgilizle gelmeyin. ders çalışırken dikkatim bozuluyo. bütlere kalmışım bari orda rahat bırakın beni. İnsan ders çalışılan ortamda sevgilisini oper mi. böyle yapanlara "aman yarabbi! bu ne cesaret yiğidim" diyesim geliyo :-)

Yorumlar

blackman
aman yarabbi bu ne cesaret seni tanımak istiyorum mutlaka ara beni yiğidim nerden geliyor bunu yazacak cesaret 😂😂
anonim
aynen önümüz,arkamız,sağımız,solumuz sevgili yeteeer bıcık bıcık
tranquility
belki ilham alıyordur :d
gokyuzupolyanasi
eğtim ve irfan yuvasini bile ne hale getirdiler allah napmasin onları
anonim
ayıp ulan ayıp :d
anonim
ya resmen yarama parmak bastın.baska yer mi yok sevgilinizle gideceginiz yapis yapis hareketler o kadar itici oluyosunuz ki kutuphane ortaminda.nasil rahat nasil ukala bir nesil yetisiyor inanamiyorum.uyariyosun hem suclu hem guclu tavirlar boylelerini uyarmaya cekinmeyin lutfen.insanlari rahatsiz ettiklerini anlasinlar .
troll
@blackman sen ara beni dakkam yok
troll
@tranquility başka şeylerde alabilir.
troll
@gokyuzupolyanasi öyle öylede bende pek yalnızım be.cennette gidersem hurilerle takılırım diye teselli ediyom.sende artık bi nuri bulursun:-)
gokyuzupolyanasi
haahahahah yok be mutlu aşk yok ki dostum sevsen kavuşsan o bile dert evlensen yine dert cocuklar var geçim derdi var . hayat zor be dostum imtihanimiz zor
anonim
İnsan sevdiğini niye öpmesin ki ayıp mı :d sadece ders çalışılan yerde yemek de yemeyin o zaman.
anonim
sevişmiyorlar ya orda sana ne :d ses yapmadıkları sürece ister müzik dinlesin insanlar ister sevgililerini öpsünler ister mesajlaşsınlar. ders çalışmaya gidiyorsan dersini çalış milleti ne izliyorsun
anonim
üniversiteyi de cunup ettiler
troll
ulan bide sevişsinler