fuzuliye
türküleri çok severim . tamamen bir bağlama aşığıyımdır . pop , club tarzı müzikler anlık eğlenmek bi melodi olarak gelir bana ama türküler tamamen yaşanmışlık hisler duygulardır yüreğe dokunur inceden inceden . yıllar geçsede aynı acıdan kanayanlar dinlerse yine aynı tadı verecektir. son günlerde de merdo türküsünü cok seviyorum. harika geliyor bana hele bide bağlama ile yanık bir ses ile buluşunca..

Yorumlar

thyke
türkü sevilmez mi.bende türküleri çok severim.bağlamanın telinden çıkan o ses tınısı müthiş birde söyleyenlerin önemli şimdi yavuz bingöl,zara,selda bağcan,orhan hakalmaz,hüseyin turan gibi sanatçılarımızdan dinlemek daha güzel geliyor.bir de rahmetli hatice kaçmaz-şu kışlanın kapısına beğenilerim arasında.
karakutuu
bak tam damarima bastın arabada tiptis dinlerler benim 600 tane turkum var onları dinliyorum ama en çok yuregime dokunan türkü beni sarsan her seferinde aynı hissi yaşatan türkü bozkırın tezenesi neşet ertaş yazımı kısa cevirdin o denk gelince arabayı kenara cekiyorum sigara icsem bir paket sigara bitiririm içki icsem rakı icerdim büyük ihtimal bi büyük bitiririm öyle değişik yani şimdi aklıma dusurdun aciyim da tekrar tekrar calsin
karakutuu
@thyke kan çekiyor napak seni burda gorecegimi tahmin etmistim
simyacik
adamımsın. bu arada merdo türküsü benle özdeşleşmiş yurtta okadar diyim 😂
thyke
bende tahmin etmiştim.nede olsa hemşeriyiz @karakutu2
fuzuliye
@simyacik merdo türküsünü bende her yerde acıp acıp dinliyorum valla
@thyke aynen öylee
@karakutu2 valla öyle leyla türküsü dertsiz adamı derde boğar