chocolatebitter
siz hiç aşık oldunuz mu? aşkı nasıl tanımlarsınız?
aşk iki taraflı olmadıktan sonra tek taraflı aşk boşunadır boşa zaman kaybetmektir.doğru insanı bulduğunuz an o sizin değerinizi biliyorsa ona sıkı sıkı sarılın ki aşkın nedemek olduğunun farkına varabilesiniz.

göreceli olan aşk sadece size göre aşk olmaz çok güzel bir insana aşık olabilirsiniz.ama unutmayınız ki sizin aşık olduğunuz göreceliye bir başkasıda aşık olabilir.lakin görünmeyene aşık olunuz.

Yorumlar

anonim
aşk nedir biliyor musun? kilometrelerce uzakta bile kalp atışını kalbinde hissedebilmektir.onun yaninda uyudugunda güvenle uyanabilecegini bilmek.elini tuttugunda sanki etrafinizda bir koruma kalkani oluşmuş hissi yaratabilmektir kalbe. yaninda degilken bile yanindaymis gibi hissetmek. geceleri uyanip ozlemekten aglamaktir aşk. kavusunca o ayri gecirdiginiz aylarin acisini cikarmaktir karsi karsiya kahve icerek birlikte. aşk, anlaşılmaz lakin bir o kadar da anlasilir bir duygudur. bilemezsin, hissedersin. aşk, ah aşk dunyanin en güzel duygusu olmalı. beklerken sevdigin kisiyi icini kipir kipir eden o cocuksu duygu. aşk, yasamayan bilmez anlatamaz da