thegreen
"ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım" diyen delikanlıları üzdüler albayım.
bunları yazarken saat 04:57 olmuş.
yaklaşık 1 buçuk senedir sabahlıyorum. neden mi?
kendimi dinliyorum. geceyi seviyorum çünkü sadece şu 3lü kalıyor yanımda. sessizlik karanlık ve içimde verdiğim kavgalar. . .
İnsanın kendini dilemesi iyi bir şey. ve mümkünse bu saatlerde olursa.
daha mantıklı kararlar veriyorsun. elinde sigaran yanında çalan bir müslüm baba şarkısı . . .
müslüm baba diyince ilk akla gelen dert keder efkardır. halbuki içinde asıl yatan şeyler sözlerden ders çıkarmaktır. örneğin baba bir şarkısın da şunu der ; "en yakın bildiğim vefasız çıktı beni düşman değilde dostlarım yıktı". bu söz de aslında en yanındakine bile güvenilmeyeceğini anlıyorsun.
başka bir şarkıda da şöyle der ; "güzelmiş çirkinmiş ne farkederki deli gibi sevmek ruhumuzda var". burda ise her şeyin dış güzellik olmadığı asıl sevginin ruh sevgisi olduğu, karakterin uyuyor ise bu sevginin olacağını anlatır.
allah insanı en üstün varlık olarak yaratmıştır. üstün olmasının nedeni de aklı olmasıdır. burda okuyorum çoğunuz şurda ki bay/bayan sizi beğendim hoşuma gittiniz diyor. halbuki içini bilmiyor. rasyonal davranın arkadaşlar.
bu sözlerime kızanlar olabilir. saygı duyarım. herkesin bir görüşü vardır.
ben bu kavgalarımı kendimi dinleyerek yenmeye çalıştım. size de tavsiye ederim. milleti değil kendinizi dinleyin. ancak bu şekilde doğru kararlar verirsiniz.

Yorumlar