thyke
bugün hastahaneye gittim.nasıl kötü durumda olanlar var.sonra hastaneye giderken mezarlığın önünden geçtik cenaze de vardı.
hastanede 75 yaşında tatlı bir teyze vardı.hala yaşama olan sevgisi gözlerinden belliydi.yürümeyide çok seviyormuş ama belinde bir rahatsızlık oluşmuş ve artık hafiften bir kamburluk ile yürümesi zorlaşmış.birde geçenlerde bir haberde okudum.bir kız iki katlı binadan düşüyor hayata tutunuyor.sonra kanser oluyor atlatıyor, kalp krizi geçiriyor atlatıyor.ve en sonunda bir trafik kazasında sağ kolunu dirsekten kaybediyor.biyonik kol takılıyor ve hala yaşama olan sevgisi tükenmeyip yazı yazmayı hedefliyor.
şimdi bunlara bakıp kendime allah tan belanımı istiyorsun diyorum.dertten sayılmayacak ufacık şeyleri büyütüyorsun.hafif bir rahatsızlığında hayata küsüyorsun diyorum.
şimdi bir yanda ölümü bir yanda ise hala her şeye rağmen hayatı sevenleri görünce ben neden bu saçma triplere girdiğimi çözemedim.İnsanları hayvanları zaten seviyorum ama kendimi hayatımı sevemiyordum.ama artık kendimi de seveceğim.hayatta daha mutlu ve mutluluk saçan birey olacağım.yılmayacağım.ve artık sadece içimde konuşmayacağım.

Yorumlar