anonim
birine iltifat etmem gerekiyor yoksa çıldıracağım. sevgilimi eski sevgilim ile aldattım. aklımda aldatma düşüncesi yoktu. masumca buluştuk, aradan aylar geçti. sohbet ediyorduk. öncesinde bana benden sonra hiç kız arkadaşının olmadığını söyledi. kendimle kaldım istediğim buydu dedi. ve sonra bana sordu, bir erkek arkadaşım olduğunu söyledim. ne kadar zamandır dedi,söyledim. hiç boş kalmamışsın dedi. sürekli saate bakarak 25 dakika geçmiş, bitmesin vakit diyordu. bir yere yetişmem gerekliydi, ve onun da. neyse işte son görüşmemiz olabilir dedi. doğru belki de öyle dedim. çok özledim seni dedi. sonra sarılabilir miyim sana dedi. sarıldık. dizime başını koydu, ben de başımı onun göğsüne yasladım. kalbi çok hızlı atıyordu. daha sıkı sarıldık. sonra ayrıldık, erkek arkadaşın ile aran bozulsun istemiyorum sen mutsuz olma bunu bilmesin o dedi. ama kötü hissediyorum.

Yorumlar

alpheratz ✨
dizine başını koyduktan sonra göğsüne nasıl yaslandın lan 15 dk'dır bunu düşünüyorum. üst üste yuvarlanmanız lazım:/
enguzelmevsimim
erkek arkadaşına söyle ve ayril. bu kadar basit. sövecegim, sonra medeniyetsiz olacagim. neyse. yazik ulan seni habersizce seven vr güvenen adama.
ceyrekmuhendis
bırak onun bunun ögrenmesini, sen nasıl hissediyorsun? vicdanın rahat mı? bunu cevabı önemli bence... üzme kendini! insan bu, beşer elbet bir gün şaşar... derdi babaannem 😊
anonim
sana daha önceden ...... olduğunu söyleyen olmuş muydu?olmadıysa ben söyleyeyim
amsterdamli
eski erkek arkadaşınla yaptığın buluşma nasıl masum oluyor onu anlamadım🤔
heracles
brnim sevgilim olcan ve bunu yapacaksin.
once seni doverim sonra cocugu bulur onu dovrim bir araya getiririm sizi hadi bide benle masum bulusun.
yaptigin f**lik ş**lık o**k dur
mrx
mrx @mrx
7 yıl
aferin iyi bok yedin
thor
bu olayın birebir aynısını ben de yaşadım. hatta omü de okuyor olsaydı o yazmış derdim. çocuk resmen benim söylediğim cümlelerin aynısını söylemiş. tek bi farkla onu da anonim_bayan yorumda söylemiş zaten.
chocolatebitter
bu kadar yalancı birini görmedim ben. sözünde durmayan şahıs. @anonim_bayan
kanatliorkidtakmispenguen
@alpheratz aggagagaah ulan niye bu kadar guldum buna ben. bu arada şu yazıyı yazan kıza acıyorum. ak karısı
and he lived happily ever after
ortada birkaç seçenek var da ikisini ele almak istiyorum: 1- erkek arkadaşın bu buluşmayı biliyordu, ona söyledin sorun olur mu dedin, o da "yok yaa sorun olmaz, tabi ki buluşabilirsin aşkım" dedi (bkz: gavatlığa giriş 101) 2- zaten masum bir buluşma olmadığı için erkek arkadaşına haber vermeden gizlice buluştun. tavsiye: hemen ilişkiyi sonlandır, bu sayede gizli gizli başka boklar yemene gerek kalmaz, istediğini yaşarsın eski sevgilinle.
anonim
şimdi sen eski sevgiline dönsen oda şöyle düşünecek; " biz tekrar beraber olduk ama onun sevgilisi varken benimle buluştu hatta sarıldık göğsüme yattı, şimdi benimleyken başkasıyla olmayacağı ne malum diye düşünür" çok büyük ayıp etmişsin çok. sonra insanlar gruruna yediremiyor kötü şeyler yapıyor işte bu yüzden oluyor herşey ama her zaman yapan, vuran suçlu ama sebebini bilen yok tabi
anonim
evet kaş.rlık nasıl yapılır madde 5. ulan sızın gibiler yüzünden benden 500 km uzaklıkta kı sevgilime güvenim azalıyor. sizin gibi o... yuzunden. onu yapıp yapmadığını bilemem ama karakterin o.... kızım hemde orol orol o....... sun. şimdi ne bok yersen ye hatta kendi bokunun içinde kaybol. İnşallah o uşak ta senı aldatır da mal gibi kalırsın ortada
anonim
@alpheratz ahahaha aynı şeyi düşünüyorum bende yalnız değilim
anonim
İnsan bu kadar utanmasız,pişkin nasıl olur? eminim dürüstlüğünle övünenler arasındasındır. aynaya nasıl bakıyorsun? ha pardon yüzün mü var senin dimi?
anonim
vicdanını s...yim
anonim
yemin ediyorum haykirdim ajshsjsjsjsjs 😂😂😂😂😂 @alpheratz
anonim
İtiraftır o iltifat olsa duramazsın
anonim
eskiyi götürüp, yeniyi bozmuşsun be sen🙏