anonim
arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim. yorumlarınızda sosyal medyadan o işler olmaz tarzı önerilerinizi beklemiyorum. şimdi gelelim asıl meseleye. hoşlandığım bir kız var.bir kez ortak bir ortamda bulunduk. ama sadece öylesini bir buluşmaydı. sadece instagramda birbirimizde ekliyiz. ancak dahada buluşma şansım yok. ama ben tekrar buluşmak ve onu daha iyi tanımak istiyorum. mesaj atmazsam daha buluşamayacağız. mesaj attığımda da geri dönmeyecektir. çıkmazın içindeyim. hem deli gibi onu tanımak istiyorum. hem de boşuna uğraşcakmışım hissi var içimde. ne yapsam da tekrar konuşma ve onu daha iyi tanıma fırsatım olur bilmiyorum. hani fakültelerimiz farklı. sürekli denk gelme ihitmalimde çok az. ne yapmalıyım.

Yorumlar

greeneyedd
msj at ters yaparsa kuzenim yazmis dersinb
heracles
arkadasim sanki yazmazsa öleceksin.
yaz sansini dene olursa plur olmazsa olmaz
anonim
sende 1 tane mesaj atma 10 tane mesaj at...İllaki birine döner kız.... denedim çünkü😁
poncikk
bence atmalısın mesaj belkide oda seninle tanışma isteğinde bulunacak oyuzzden denemelisin şansını
poncikk
hatta vakit geçiyor nedense insanlar bazı seylere geç kaldık diyor ama üzülme okızda mutlaka senı beklıyo en fazla sen yapmadım demezsin denersin bence olmasada hayırlısı beya :)
anonim
@poncikk kardeş o kızın beni beklediğinden biraz umudum olsa beklememde.kızımız çok ağırbaşlı ve az öz konuşan biri.beni korkutan en önemli etkende bu.
poncikk
bana da aynısını dıyolarben napım çok agirmisim az komısuyomusum ama kimse bize bişey yazmıyor aslında biri varda kendisi gitti sağolsun burdan bana birgun çıkıcam dedi karsına bekle ponçik dedi hani nerde sadece lafta ya yok işte yazıcam ama konuşmaz napım demeyin olay var ortada ama uygulayanlar yok sözde olmasın artık ya cidden varsa cesaretiniz çıkın karşına beklemeyin hayat nezaman bizi alacağı belli değil oyuzzden beklemenin bir anlamı yok anonim bay beyefendi @