thyke
yok olmuyormuş gençler öyle musmutlu bir hayat olmuyormuş.İçimi dökeyim dedim yok buraya da dökemiyormuşum.benim hep suskun olmam gerekiyor.bazı şeyleri görmezden geliyor gibi olmak için.ağlamak en güzeli, kimse yokken sessizce bir kenarda hıçkırıklara boğulacaksın.sonra göz yaşlarını silip mutlu numarası yapacaksın.öyle karar almayla sözleşmeyle, cartla curtla olmuyor.kandırmayalım kendimizi değil mi? :)))

Yorumlar

thyke
bende hep dua ediyorum.asıl sonsuzlukta mutlu olmak için.İşte biraz imtihan olduk.üzüldük.ailevi meselemiz var.allah'a şükür hepsini çok seviyorum.ama sorun şurda çıkıyor, hepsini çok sevdiğimden ufak bir pürüz beni çok yıpratıyor.ve kendimi üzülmüyormuş gibi göstermek felan yoruyor kardeşlerim.birazda o anki duygu yoğunluğuyla yazmıştım.sağolun yanımda olduğunuz için.
@kizilsakal @ikizler
sende güçlü ol kardeşim her an aynı duygu da olmuyoruz ama olabildiğince huzurlu,mutlu olmaya çalış.mesela bugün mutlu gibi davranmaya çalıştım ve herkese de o piskolijiyi yüklemeye çalıştım.üzüleceğimiz konuları kapattım.evde sürekli şarkı felan söyledim.sonra kendime kanmış olmam lazım ki üzgün değilim.cidden iyi hissediyorum. @doktorhanim