fenerlierva
üniversite kötü bi yer mi gerçekten? ben bu sene gelmeden önce herkes beni uyardı. bak universite liseye benzemez. ordakiler bizim insanimiza benzemez. orda binbir cesit insan var. orda kotuler cogunluklu vs. sozler. sizcede universite boyle bi yer mi? ben ilk basta biraz korktum ama sonradan böyle olmadigini farkettim. ama fikrim yavastan degisiyor gibi. cunku gormedigim seyler goruyorum duymadigim seyler duyuyorum. cunku bundan bi kac hafta once guvendigim bi arkadasim bana cikma teklifi etti. ben ona o gozle bakmiyodum. o da kendini tutamadigini duygularini gizlemek istemedigini soyledi. sonra bana bugun annem yok bana gidip bi seyler yapalim mi dedi. ben tabii ki de hayir dedim. arkadasligimi kestim. cunku sonradan anladim ki bu cocuk boyle her guzel kiza yaklasip onu kullaniyormus. uzuldum bunu duyduguma cunku arkadasimdi sonucta. bu da benim bi anim olarak kaldi. sizden de rica ediyorum boyle anilariniz var mi? üniversite size neleri gosterdi?

Yorumlar

alpheratz ✨
ben ilk gün ringte cüzdanı filan kaptırmayım diye elim götümde gezdim kızım ne diyorsun? :d ama denilen doğru ilk sene gevşiyorsun 3. sene filan belli oluyor yavaştan
Dede
hızlı yaşamış sayılabilecek biri olarak (alttan dersler dağ oldu tabi :d) şunu söyleyebilirim üniversite ortamı (birden çok gördüm ve çevre edindim) evet farklıdır çok fazla karakter çok fazla çeşitlilik var ama şu açıdan bak hepsi hayatta karşına çıkma ihtimali olan durumların küçük birer yansıması hazırlıklı olamazsın bu duruma sadece yaşar ve keşfedersin ve bu hep böyle devam eder.
alonecowboy
İnsanlara güvenmemeyi üniversiteye gelmeden öğrendiğimi düşündüğüm için hiç kimseye güvenmiyorum tabi kimse bilmiyor bunu gerçe bence biliyorlardır çünkü selamımı veriyorum dersimi dinliyorum az ve öz konuşup yoluma bakıyorum belki de bana ukala diyorlar egolu diyorlar ama desinler neden mi desinler onların bilmediği kadar kırılganız ve bu kırılganlık onların düşüncesiz tavırlarıyla bizi mahvedeceğini düşünmüyorlar benden bir arkadaş tavsiyedir kimseye güvenme ama belli de etme üzüyorlar üzerler..
girgirina
genelleme yapmak yanlış olur bence.ama yaşayarak daha iyi anlarsin zaten.milletin dediği ilede taşanmaz.umarim hep iyi insanlar ile karşılarsin.diyebileceğim şey mesafa koymak gerekir güvenmedigin inanmadigin insanlara:)
fenerlierva
@alpheratz dogrudur.ben de ringte sirt cantami acarlar mi diye hep dusunuyorum.ama allahtan daha boyle bi durumla karsilasmadim.
fenerlierva
@designer haklisin her cesit insan var.bende artik yasayip gorcem hangisi iyi hangisi kotu..
fenerlierva
@su korkmuyorum canim su'yum😙😙hatta disardan biri gorse beni kac yildir universite okuyor sanar cunku disariya korktugumu belli etmiyorum😉😉
fenerlierva
@alonecowboy guvenmiyorum bende kimseye.birine guvendim basima bir suru sey geldi.en iyisi guvenmemek.ne varsa memleketinin adaminda var zatenn..
fenerlierva
@ozelegitimozeldir icime cok ferahlattin suan😂😂
fenerlierva
@girgirina cogunu mesafe koydum zaten.ben onlara arkadas gozuyle bakarken onlar bana baska gozle bakiyorlar.universitede kanka ortami yok.o yuzden liseyi ozledim diye yazmistim zaten.
girgirina
fenerlievra:)anladim:)
ozelegitimozeldir
üniversite bana o kadar çok şey gösterdi ki hala inanamiyorum bazılarına ve bende mutsuzum lisede diyordum ki bazılarından için üniversite ye gidince bu tarz asalaklar olmaz diyordum sınıfın hepsi o kesimden