anonim
birine deli gibi aşık oluyosun sonra unutmak zorunda bırakılıyosun niye mi çünkü sana zerre bisey hissetmiyor bok gibi ortada bırakıyor . bi geliyor bi gidiyor klasik aşk hikâyesi iste . sonra güven yitiriyosunuz biri çıkıyor karşınıza olabilir mi diyorsunuz hala bi umut var mi tekrar sevebilir miyim güvene bilir miyim diye sorgulamaya basliyorsun kendini . tanimaya calisiyosun ilişkiye basliyosun bi bakiyosun diptesin hem yaralarını sarmamisken başka bi hayat yasatiyosun kendine hem de yine güvensizliği en dibe kadar yasiyosun . acaba güvenmek denen şey bi hata mi ?

Yorumlar

bayhuysuz
aynısını bende yaşadım çok kötü bir şey
Dede
dokunabildiysen hayatına kimse unutamaz göz ardı etmeye çalışır veya saklar ama umut varsa herkes kazanılabilir.
bencilce seni sevmesini istemek yerine sevmeyi öğret .
hem belki de sorun sendedir gösterdim sandığın sevgini göstermemiş olabilirsin.
sevgiyi bu kadar basite indirgemeyin keşfedene kadar her şey bilinmez ve karanlıktır gözlerini açmasını sağla destansı bir bağ istiyorsan.
ayrıca güven yıllarla kazanılır.
ergen gibi güvenimi kaybettimler le gelmeyin yani kaybettiğini sandığın şey ona karşı olan cesaretin ve inancın küçük sarsıntıları büyük deprem olarak görme yıkılanlar yeniden yapılır, ateş tekrar yanar sadece iste.
mukatderat
güvenmek ama temkinli
anonim
güven ama onun seni sevdiğine emin ol öyle güven
anonim
kimseye güvenme.
girgirina
bir baba çocuugunu havaya atarak sevmeye başlar cocuk her yukariya babasi tarafindan atildignda hic korkmaz ve babsiyla guler oynar.çünku bilirki babasi kendisini tutacaktir.işte cocugun babasina olan guvenden olmali insanlarda.güvenmek hata degil güvenmek lazim birseylere baslamak icin adim atmak icin :)nedersin;)