anneyemektenevar
merhaba arkadaşlar tespitçiniz geldi. uzun süredir tespit yapamıyordum çünkü yoğun bir hayatım vardı. bugün kızlarımızın instagram dm de takındıkları tavır ve tavra göre karakter analizi yapacağım.

1)profili kilitli kız : %51 erkek arkadaşı vardır. bunu anlamanın en iyi yolu, bio kısmını didik didik etmektir. kızlarımızın biio kısımları üçe ayrılır

a)ortada bir yüzük ya da tarih varsa sevgilisi vardır.
b)bio'da kur'an dan bir sure ya da mevlana'dan bir söz vardır.
c)okuduğu bölüm ve üniversite yazar.

İnanmıyorsanız hadi deneyin. profili kilitli olan 10 kızımızın 9 unda 3'ünden birini göreceksiniz. acaba biosuna özlü söz yazan kızımız kime ne mesaj vermek istiyor? bunu düşünüyorum aslında. neyse konu sapıtmasın, devam.

2)profili kilitli olmayan kız : bak bu kız aşırı özgürlüğüne düşkün. bunu sakın unutmayın. dağları deldim bir başıma kız başıma diye bir şarkı vardı. onu dinliyo bütün gün. ya sevgilisi var profilini kapamayacak erkek egemen topluma esir olmayacak kadar feminist ya da kilitlemeye gerek duymuyor. bir üçüncü ihtimal sosyal medya fenomeni olabilir!

3)takibe takip yapıp dm'ye bakmayan kız : bu kız haftalarca konuşulup, buluşma ayarlandıktan sonra buluşma saatine 2 saat kala ''ya ben gelemiyorum'' diyen kızımıza benzer. yav gelemiceksen niye söz verdin? dm'ye bakmayacaksan niye takibe takip yaptın di mi ama? ( gerçekten bir nedeni varsa kadın arkadaşlar yorum kutusu aşağıda aydınlatın beni de!) bu kızlar genelde canlı müzikler de slow şarkılar da en yakın kankisinin omzuna yatıp elini sağa sola yavaşca götüren, 1.5 saat sonra o moddan çıkıp halay başı olan kızımızdır. genelde minibüsle okula gelirler.

4)takibe takip yapıp dm'de yazdığınızda tanışıyo muyuz diyen kızımız : canım benim yaaa. şu saflığa şu iyi niyetliliğe bak. tanışıp tanışmamamız madem bu kadar önemli neden geri takip ettin ki?

not : bakın beyler, bu kızlar süründürür. bir arkadaşım bir tanesiyle 1 ay konuştu neredeyse dm'den. numarasını her istediğinde o kadar kolay değil ben o kadar basit bir kız değilim dedi. gören de sabiha gökçen sanacak.

bunlarda genel de kışın ortasında aman güneş görmesinler hemen güneş gözlüklerini takarlar. sarı, kırmızı, beyaz üçlü kombinesinden kesin bir adet bereleri vardır. swarm kullanırlar. genelde ekspress ile okula gelirler. arkadaşının arabası varsa kesin snap atar ya şarkıyı söylerken ya da arabanın radyosunu göstererek. dinlediği şarkı, dinlediği saate göre değişir. gece saatleriyse kesin slow, gündüz saatleriyse kesin hareketli bir şarkıdır.

5)takibe takip yapmasına rağmen dm'yi görüp cevap vermeyen kız : yüksek ihtimal 1 saat sonra ''neden cevap vermiyorsun?'' mesajı alacak kızdır. zalimdir. yav neden cevap vermiyorsun ki? yani cevap vermeyecektin madem neden takibime takip çaktın ki.

bu kızın instagramda attığı snaplere iyi bakın. kitabın 65. sayfasının 66.cümlesinin altını çizip kahveyle snap atmamışsa ben de hiç bir şey bilmiyorum aga. genelde tramvayı kullanırlar.

peki siz hangi kategoridesiniz?

Yorumlar

marijuana
tamam tespitler iyi hoş ama erkekler için olanını da bekliyoruz😁 hemcinslerine de iyi bir analiz yapabilmişsindir sanırım