anonim
gerizekalı biri olduğumu kabul ediyorum. bana değer veren her insana kötü davrandığım doğrudur. sebebi mi? sebebi çok. açık hayatımın son 3 yılını berbat eden bir insan var. ben ona onun bana beslediği duygularle hiç yaklaşamadım.hem onu hemde ilerde kendimin üzülmemesi için araya epeeey bir mesafe koydum. karşılaştığımızda çoğu zaman mimik hareketleri ile selamlaşmaya özen gösterdim.belki kafasındakiler biter ve hayatının tadını çıkartır diye. ama o ne yaptı ben ondan kaçtıkça takıntılı insan oldu. mutlu olacağım her gün herhangi bir şey yaparak kafamı kurcalamaya çalıştı. sevgilimden ayrıldığımda bir gün geçmeden bana mesaj attı. benim ve sevgilimin onla ortak bir irtibatı yokken. kız iyice dedektife bağladı. tüm bu uzaklaşmaları beni unutsun diye yaptım ama ters tepti.şuan kendime kızıyorum.İster istemez kendimi suçlu hissetmeye başladım. şimdi şunları demeyin kendini beğenmiş kızın hoşanması bir yerlerini kaldırmış diye.neden mi ben ona saatlerce hiç kızmadan bağırmadan bu işin olmayacağını nedenleriyle anlattım. ve bir sene önce bana beddua etti. o gündür hayatım düzgün ilerlemiyor.her şey sarpa sardı. niye mi anlattım bu anlamsız hikayeyi? yakınlarıma anlattığımda anlaşılmıyorum.hemen senin kalktı iyice kızı niye süründüyonlara geliyor. o yüzden kimse beni bilmeyecek ama belki rahatlatır buraya yazmam.

Yorumlar

lebonheur
hayatında bir takım şeylerin yolunda gitmemesini o kişinin ettiği bedduaya bağlamamalısın bence. allah sen suçsuzken kötü kalpli birinin ettiği beddualar yüzünden neden seni bu şekilde cezalandırsın ki ? vicdanın rahatsa kendini suçlu hissetmene gerek bence :) o kişiye sinirlenerek onu takıntı haline getirmemelisin.
anonim
seni şu an o kadar iyi anladım ki..ben de iki yaz önce biriyle tanıştım bulunduğum ortam gereği. normal arkadaş olduk. ama o farklı şeyler hissetmiş. bana söyleyince ben mesafe koydum. olmayacağını da anlattım detaylıca. neyse oralar çok uzun. aradan baya zaman geçti hala benle ilgili bişeyler öğrenmeye çalışıyor. ben de bıktım açıkçası artık. korkmaya da başladım. bunun için bizim yapacak bişeyimiz yok. bunu anlatmak egoist olduğumuzu da göstermez. bence karşıdaki insanlar da bi problem var. ben mesela onu hiç o gözle görmedim dedim kaç kere. ama kendisi kısa bi süre de olsa onu sevdiğimi iddia ediyor.bu düşünceye de bağlanmış tekrar sevebilirmişim diye düşünüyor.