thyke
hayat, kırılmış umut parçacıklarının batmasından korkmaktan umudunun olmamasını yeğlemek midir?bilemedim şimdi.

Yorumlar

Snake
gençler kendinize gelin ya, umudunu kaybetmek nedir?
cidden bende çok şeyi kaybettim, hayat zaten kaybetmekten ibaret, bir gün hayatı kaybetmemizle bitmeyecek mi? ne olursa olsun umudunuzu kaybetmeyin.
neutron
ben soruyu anlayabilirsem yardım edebilirim inşallah thykeciğim ^^
hoptiriziptik
unut kırılır dökülür ama asla bitmez, her zaman bi umudun vardır. yoksa hala düşünüyor olmazsın. unut biterse tüm duyguların biter, yaşayamazsın. ölü bi bedenle yalnız kalırsın, iyi bilirim
thyke
@weiss haklısın sadece bir anın bazı duyguların yoğunluyla yazılmış bir şeydi.ve de haklısın , teşekkür ederim. :)
@neutron yani umudunun kıranlar oluyor ya, kırılmasından korkmak mı? yoksa bunu yerine hiç umudunun olmamasını istemek mi? demiştim.ama artık bir umudum oluştu.yine de teşekkürederim :)
@hoptiriziptik evet halâ umutlarım var.o an ki duygu yoğunluğuyla yazılmıştı.çünkü benim hep çok umutların oluyor ama kırıyorlar.neyse bu sefer ki umudum da kendimden başkası yok ve kimse kıramaz.sen de umutlarına sarıl ve sen merkezli olsun.başkaları için kendinden vazgeçme. :)
Snake
@thyke arada olur, bana da oluyor. düşünsene, hergün birbirinizi sevdiğinizi söylüyorsunuz, sonra bir gün aniden ben bilemiyorum diyip gidiyor, bir önceki gece hayalindeki evliliği, evi tartışırken bir sonraki gün emin değilim sevgimden diyor, sabrediyorsun ancak mesaj atıp hal hatır sorsan bile sanki düşmanmış gibi cevap veriyor ve elinden birşey gelmiyor bekliyorsun, çünkü yarın öbür gün düşman gibi bakmaktansa pişman gibi bakmaktan korkuyorsun... harbiden bazen duygu yoğunluğu oluyormuş.
thyke
hakkınızda hayırlısı olsun.İnşallah bu durumları atlatırsınız. @weiss
hoptiriziptik
@thyke olmasın ya ne gerek var şimdi riske, yalnız mutluluk daha iyi o an ne istersem onu yaparım anlık yaşamak kısa süreli planlar daha az riskli daha kolay mutluluk :)
thyke
@hoptiriziptik aslında doğru söylüyorsun ama işte yine yenik düşüp bir hayal kuruyorsun ve umut oluşuyor.bazen ne düşünüyorum biliyor musun?(nerden bileceksen? :) ) tam böyle yeni bir sayfa açtığımda, "aaa temiz bir sayfa" deyip, koşa koşa açtığım sayfayı mahvediyorlarmış gibi geliyor.yada tam düştüpte kalkmaya yeltendiğimde, enseme bir şaplak yiyip, yere yapışmışım gibi hissediyorum.neyse ya en iyisi anı yaşamak. :)