and he lived happily ever after
sabah sabah ne izledim ben böyle be. videoda sokakta yürüyen 5 adet insan var. yok yok, insan değiller aslında; yani dış görünümleri insan olan 5 tane yaratık bunlar. bir köşede kutunun içinde durmakta olan bir kedi var. bu yaratıklardan biri de takmış köpeğine tasmayı, dolaştırıyor. geliyor kedinin kutusuna vurup kediyi dışarı çıkarmaya uğraşıyor, sonra beceremiyor, diğer yaratık kankalarından biri yardım ediyor kedi dışarı çıkıyor. kedi, o orada dinlensin dışarıda üşümesin diye konulmuş kutudan dışarı çıktığı zaman 1 numaralı yaratığımız kediyi tekmelemeye başlıyor, tekmelerken yere düşüyor. o sıra zaten kedi ölmese de hareketsiz yerde yatıyor yediği darbelerden dolayı. sonra bu yaratık köpeğin ipini diğer yaratıklardan birine teslim ediyor ve ayağa kalkıyor, hırsını alamamış ki kedinin başını topuğuyla vura vura eziyor.

bu olay nasıl gerçekleşebiliyor benim aklım almıyor. sana kedi naptı da sen geldin başını ezerek öldürme gereği duyuyorsun. ulan bir de 5 kişisiniz hiçbirinizde mi vicdan yok, bu yaptığımız yanlış yav diye düşünecek beyin yok. ama olmuyormuş işte, madımak olayını hatırlıyorum sonra, yüzlerce insan hep birlikte birilerini yakabiliyorlar, kedi neden öldüremesinler.

herkes cahilliğe karşı savaşı kendine görev edinmeli. elimizden bir şey geliyorsa yapmalıyız. en azından olaylara tepkimizi koymalıyız susmamalıyız ki, suskunluktan cesaret almasınlar. gidişat kötü ama gençler olarak daha kötüleşmemesi için uğraşmalıyız.

Yorumlar

Rıza Kaan Tangöze
ülkede orospu çocukluğu bile prim yapıyor.