mrnobadi
arkadaşlar kimse kusura bakmasın ben de iyi bir kitap okuyucusuyum ama kitaba para vermek enayilik gibi geliyor ya. gidip kütüphaneden almak veya korsan ikinci el falan almak daha mantıklı geliyo tonla para yatırmanın manası yok gibi öğrenci adamız babalarımıza yazık

Yorumlar

anonim
genelde kitap fuarları gibi yerlere çoğunlukla kaliteli kitap okumayı seven insanlar değil, kitap satın almayı seven insanlar gitmeyi sever. 'kitap kokusu fetişi' olanları da bu listeye alırım ben. bugün kitap fuarı dediğin oluşumlar sadece ve sadece grinin elli tonu gibi içeriği bomboş kitapları satın almaya giden insanlardan oluşuyor çoğunluka. ayrıca internette yapılan kitap indirimleri malum. zaten kitap fuar alanına gitmek için harcadığınız para miktarıyla bir kaç kitap alabiliyorsunuz artık. istanbul'da da durum böyleydi samsun'da da.

şimdi birileri kalkıp 'gri'nin elli tonu şöyle güzel ama renkler ve zevkler tartışşşş ama saygııı' ahhjahdjada. bırakın bu işleri lütfen. maddi durumunuz iyiyse eğer bir kitaba 35-40 lira tabii ki verin. fakat korsan kitap alan bir insan için 'ama emek hırsızlığı çok kötü' gibi içi boş argümanlarla savunma yapmayınız lütfen. yayın evlerinin sattığı kitaplardan ne kadarlık kısmını yazarına verdiğine dair bir araştırma paylaşmak isterdim fakat okumayacağınızı biliyorum. zira yukarıda bir yerlerde size dokunan bir eleştiriye denk gelmiş olabilir ve şimdi de bana laflar hazırlıyorsunuzdur diye düşünüyorum.