yolyordam
27.02.2017 saat 14:15 sularinda r11de boyuna ayağıma basıp gozlerimin içine bakan, ardindan ben ayaktayken onumdeki koltuga oturan, ustunde mavi kot ceketi olan kiz arkadaşinla konuşuyordun ve kendi uzerinde pembe ceket ve saclarinda kahverengi bandana mi diyim ne diyim bisey olan kirmizi ayakkabili kiz. ben veterinerlikte indim sende bi sonraki durakta indin sanirim ne de olsa sen de akbanka gelmistin. bunu gorecek misin bilmiyorum ama ışıldayan gozlerin, sımsıcak gülüşün ve fevkalade yuksek pozitif bir enerjin var. nazar değmesin.

Yorumlar

greeneyedd
ulan cocukla bi ustteki itirafla ayni kiz bu haydaaaa
enguzelmevsimim
biri nazar degmemesi dileginde bulunuyor, biri ise etkinlendigini yani bir cay icebileceklerini ima ediyor @greeneyedd ve ben olsam yolyordam'i dikkate alirdim. o kadar ayagina basilmis ama o bunu gozardi edip, kizin gözlerinin icini görebilmiş:)
yolyordam
@greeneyedd birader kiz butun kampuse is atmis galiba. bandana kahverengi, ceket pembeyse ayni kizdan bahsediyoruzdur o kardesimle
rone
bir kızı 10 kişi ister 1 kişi alır aga hızlı olan kazansın @greeneyedd
greeneyedd
kardes akbank r11 ceker kot saatler hemen hemen ayni. ya bu hatun on numara bes yildiz herkesin dikkatini cekiyor yada senind edigin gibi @yolyordam arkadaş bi kiz gozunden de olaya bakmiş @enguzelmevsimim :))
anonim
kahverengi,pembe, kırmızı ne alaka ya biz uyumlu oldugumuz icin mi kaybediyoruz yani....
yolyordam
@anonim_bayan hayir. siz ışıldayan gozleriniz, sımsıcak gülüşünüz ve fevkalade yuksek pozitif bir enerjiniz olmadığı için kaybediyorsunuz. yukaridaki renk tanimlamalari sadece bahsettigim kizi belirginlestirmek icindi. etkileyen kisim digerleri.
anonim
abi gerizekalı mısınız üstteki kızla yolyordamın yazdığı aynı kişi değil . beyni olan anlardı . laflarınızı düzgün seçin neymişte tüm kampüse iş atmış falan adamı hasta etmeyin
anonim
@geeeneyedd iq seviyene hayran kaldım kardeş üstte kot ceket diyor burda pembe diyor sende aynı kişi olduğunu iddia ediyorsun. memleket böyle dangalaklara kaldı işte .