alonecowboy
İyi mi geceler yoksa kötü geceler mi bilemedim , anlayamadım , üzgünüm anlatamıyorum ama bu anlatamamın nedeni dost arkadaş bulamamak değil , duygularımı sözcüklere çeviremiyorum hani derler ya yaşıyorum ama aslında ölüyüm bende öyle sanki ruhum ölü bunun nedeni galiba beni anlayan sözcükler olmadan bilen biri olmamasından kaynaklı şuan öyle bir haber aldım ki haberi aldığımda ilk yıkıldım hani böyle suyu açarsın su kaynardır yakar ya işte öyle biranda duygularım iç içe geçti ne düşüneyim bilemedim şimdi bunları yazarkende hırslandım , en sevmediğim şeylerden biri de kararsızlıktır, böyle arada kalmak benim için ne kadar ağır sizlere anlatamam , başkalarıyla paylaşamadım ama umarım sizlere birşeyler anlatmışımdır...

Yorumlar

Dede
konuyu bilmediğim için genel yazayım. uzun süre benzer ruh halinde gezmiş biri olarak şunu söylemek isterim evet hayat karşımıza bir şekilde bizi zorlayacak durumlar çıkarıyor. herkesin sorunları olsada senin sorunların sana özeldir. benim tavsiyemi soracak olursan zamanla durgunlaşmayı beklemen tabi sabretmek zordur yinede sorunun farkında olduğuna göre toparlanabileceğinin de farkındasındır.
kararsızlık konusuna gelecek olursak konuyu bilmediğim için yorum yapamıyorum tabi, şunu söyleyeyim içinde en küçük şüphe varsa şüpheyi gidermeye çalış göz ardı etme sonra tekrar karşına geldiğinde pişman olabilirsin. yani iyice düşün hırsla karar verme :)
şunu da unutma hayatta daima bir kapı kapanır yenisi açılır.