zaliminkizi
facebook a kayıt oldum annemde oldu twitter a kayıt oldum annemde oldu. snap indirdim annemde indirdi. İnstagram hesabı açtım onu da açtı swarm kullanıyorum ona da başladı. beni her yerden takip etmek istiyor merak ediyor özlüyormuş. hadi sosyal ağları geçtim samsun da takipteyim ya her yerde tanıdık polislere plakamı verip nerde olduğumu öğreniyormuş abarttı iyice. dahası var ama susma hakkımı kullanıyorum. İyi ki burayı bilmiyor yoksa yemin ederim buraya da üye olur.
saygılar.

Yorumlar

boxmen12
kızım cinsiyeti yanlışlıkla erkek yaptım nasıl düzelte bilirim özledim seni annesinin prensesi bu arada snapteki fotonu beyendim :)
alonecowboy
😂😂😂😂😂😂 annen çok iyiymiş 😂😂😂😂
zaliminkizi
@boxmen12 ah annem ah 😂😂 güldürdün anacım
omuluarkadas
ayy aynı annem ile babam her yerden takipteler. . o da yetmiyor şimdi peşime insan takıyorlar takip ediliyorum yaa .. o da yetmiyor sürekli görüntülü arama falan yürüdügüm yolu biliyorlar farklı bir yolda yürüsem niye diğer yoldan geldin faln diye soruyorlar otobüs geç kalsin az bir şey eve geç kalım hemen ararlar o derece yani ve ne yaparsam haberleri oluyor nasıl oluyor bu çözmedim 🤔🤔 ( yer bildirimleri yapmayı sevmem swarm kullanmam)
zaliminkizi
@omuluarkadas yani annem sayesinde bende pek bir şey kullanamadım annemdeki meraktan çok bana olan hayranlık şimdi de yanıma yerleşmeyi düşünüyor 🙈🙈