turevinial
arkadaşlar iphone ve araba muhabbeti ve yok şöyle zenginsin yok böylesin falan muhabbetlerinden sıkılmadınız mı? snapchatte marka poşetleri atmalardan, yeni bir şey alındığında onu hem sosyal hem de sanal çevrede paylaşmak size ne tür bir haz veriyor. benim annem ilkokulda beslenme çantama muz bile koymazdı alamayan olur oğlum diye. bu nasıl geniş bir davranıştır ben hayret ediyorum. çok şükür durumumuz yerinde sizin zengin? diye adlandırdığınız hayatı yaşıyorum ama ne paramla bir hava attım ne de param var diye gereksiz bir harcama yaptım bu zamana kadar. siz de kendi görüşlerinizi paylaşın lütfen yorum bölümünde.(snapchatte instagramda arabanın içinde şarkı videosu paylaşanlar yazmasın)

Yorumlar

Артем
İlk olarak yorum yapmam ne kadar doğru ve sağlıklı bilmiyorum çünkü türkiye de ki insanlardan tamamen farklı düşünüyorum. zaten maddi durumuyla "hava atan" insanların büyük bölümü sonradan bulmuştur parayı görgüsüzdürler çünkü o durum anormal gelir güçlü hisseder kendini vs vs daha çok uzatılabilir.şahsi fikrim kişi baskı altında kalmadan istediği harcamayı yapmakta özgürdür özgür olmalıdır.bu yüzden annenizin iyi niyetli görüşüne pek katılmıyorum,muz yemek istersen yersin porsche'ye binmek istersen binersin ekonomik sınıflandırmayı desteklemem ama kültürel sınıflandırmayı sonuna kadar desteklerim ekonomik durumu ne olursa olsun bir kişi kendini geliştirmiyorsa okumuyorsa o kişinin benim gözümde pek bir önemi yok isterse maddi durumu çok kötü olsun gene de önemi olmaz."maddi durumu yetersiz geçim derdinde nasıl ona vakit ayırsın allahsız zındık vs"diye gelecek olan argümanlara cevabım kendini geliştirmek isteyen insan geliştirir ekonomik açıdan imkansız birşey değil kütüphaneler ücretsiz,ücretsiz seminerler düzenleniyor, bunlara katınılabilir bir kişi yeterli kültürel düzeye erişmişse başkalarının ekonomik durumu onu etkilemez başkası muz yiyor,spor arabası var diye kendini kötü hissetmez bu yüzden katılmıyorum kültürel açıdan aşağıda olan bireyler için kendi imkanlarımdan feragat etmeyi gereksiz buluyorum .
boxmen12
helal olsun sana koca yürekli adam
casualman
kimse yazmadığına göre neslimiz tükenmek üzere 😄
karakutuu
çok saçma konu instagram ve snap günlük hayatının paylaşımları adam zengin napsin arabasından inip otobüste mı paylaşım zenginligim belli olmasın diye iphone kullanmasın mı bence kendin takıntı yapmışsın işin yeme içme bölümüne gelirsek yemeye ekmeği olmayan adam zaten ekmek peşinde instada felan dolaşacak vakti yok o paylasimlardan haberi yoktur merak etme .
neutron
öyle yapanlar 2 yıllıklar biz 4 yıllıklar yapmıyoruz :d
anonim
arkadaslar bence annesinin davranisi toplu yasam alani oldugu icin gayet normal , olmasi gereken.elbette ki kisinin durumu iyiyse tabi ki o marka arabaya binecek en iyi telefonu kullanabilecek ama bunu insanlarin gozune sokmadan....
anonim
4 yıllık bilgisayar ya da daha üst mühendislik okumayan insanlar yazmasın lütfen türevini al muhatap olmuyor öyle insanlar ile
girgirina
doğru lafa can kurban.