anonim
alt kattaki andavalların yatak odası seslerini duymaktan usandım iğreniyorum. bugün başka bi komşu uyarmaya gitti. gayet nazikçe uyardı, hepimiz öğrenciyiz olabilir müzik sesi yada başka bi gürültü ama bu sesler ahlak dışı hergün hergün rahatsz oluyoruz diye. andaval demesin mi bende sizin final zamanı sabaha kadar ders çalşmanızdan rahatsız oluyorum diye. tabi nazik komşu çıldırdı o andavalda kapıyı çarptı. kararlıyım artık bende bişeler yapacağm nereye şikayet edebilirim bunları yardım edermisiniz?

Yorumlar

boxmen12
kurtulmak için gerekli malzemeler; kalı güzel bir sopa, kolonyağı yada alkol (alkol tavsiyem) pamuk, tuz,kolibandı ve çakmak.

sopaya alkol dökup iyice sopaya yediriyoruz daha sonra pamuğa alkol döküp nemli kalmasını sağlıyoruz koli bandının ağzını açıyoruz ve geceyi bekliyoruz gece olduğunda içerde bulunan kişi sayısının 2 katı bir şekilde odaya dalıyoruz seri bir şekilde ayakbileklerinden koli bandı ile sarıyoruz. parmak aralarına ıslak alkollü pamuk koyuyoruz ve hemen nusret gibi tuzluyoruz (serçe parmağı kaldırmayı unutmayın) peşine sopayı ateşe verip alkollü pamuklar yanana kadar falakaya yatırıyoruz.

sonuç beklenilen gibi kızarmış ayaklar ve hafif yanık izleri ve suskun bir alt kat elde ettiniz size huzurlu günler dileriz iyi eğlenceler